10 šių metų technologijų proveržių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

augo.girioj 2016-05-04 20:28
WUT?! GRABAT akumuliatorius jau visi pamiršo? Pagrindiniai, šiandien viską stabdantys veiksniai - baterijos talpa, ilgaamžiškumas, įkrovimo greitis. Kur dingo GRABAT baterija kuri ženkliai patobulins visus elektrą naudojančius įrenginius?
punktyras 2016-05-04 22:29
Ne visi, tik „MIT Technology Review“.
Kibirelis 2016-05-04 23:12
Dėl įrenginių valdymo tik balsu visiškai nesutinku. Pabandykite įsivaizduoti, kaip atrodytų tarkime namo projektavimas kokia nors CAD programa vien tik balsu. Man atrodo po darbo dienos projektuotojas bus pavargęs pats nuo savęs ir t.t. Manau čia tas pats, kaip daugelis žmonių kalbėjo, kad plančetės išstums "laptopus".
- 2016-05-04 23:38
Vėl žioplinėji? Valdymas balsu skirtas visai ne CAD'ams, o kitiems dalykams. Ir beje, planšetės išstūmė laptopus.
Arwis 2016-05-05 01:52
Valdymas balsu sucks ir nemanau kad kada nors tai bus 'a thing'. Viena is priezasciu kad neretai efektyviau ir greiciau yra tiesiog paspausti ar parasyti trumpa fraze i google paciam. Daznai paieska tenka keisti kelis kartus ieskant optimaliausio rezultato ir valdymas balsu tokiu scenerijumi pradeda labiau erzinti. Turim kelias neblogai isvystytas balsu valdomas sistemas: Xbox one, cortana ar siri ir nepazystu NIEKO kas naudotuosi balsine funkcija. Visi pazaidzia is nuobodulio ar del fun ir uzmirsta, kad toks dalykas isvis egzistuoja nes tai tiesiog nepraktiska. Kas liecia plansetes tai ju pardavimai jau kelis metus stipriai krenta. Pvz paskutiniais metais pardavimai susitrauke penktadaliu kai tuo tarpu laptopu pardavimai kyla. Priezastis vel ta pati - planesetes tiesiog nera labai praktiskos ir tai kad telefonai su didesniais ekranais gali praktiskai atlikti ta pati ka ir plansete.
trapecijus 2016-05-05 02:50
Panaudoti?