Islandija stebina ne tik futbole: 15 nepaprastų faktų apie šią šalį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2016-07-01 10:34
Keista ta Islandija..nesenai lankiausi, tai jei kas planuojat vaziuot patariu negyvent viesbuciuose ir nevalgyt restoranuose. Uz 3 zvaigzdziu skyle mokesit nuo 150 eur uz nakti, o paprasti pietus zmogui atseis nuo 40eur. + bent 12eur uz 1 alaus. Ten reikia issinuomot didziule masina nuvaryt i parduotuve, savaitei uzsipirkt maisto (arba net is LT atsivest) ir tada vazinet po visa sali grozetis gamta. Jei daugiau nei 2 zmones (geriausia 4 arba 6), tada apsimoka apsistoti keturvieciuose/sesevieciuose nameliuose ir ten kas vakara BBQ daryt. Buvom dviese, todel siek tiek pigiau buvo gyvent viesbuciuose, bet kadangi nebuvo virtuves reikejo est restoranuose.. Zodziu, i Islandija reik varyt tik del gamtos. Miestai ir miesteliai ten visai sucks..
Kyborg 2016-07-01 12:47
Keisti yra tokie asmenys kaip tu, kurie įsivaizduoja, kad didelės algos gali būt esant mažoms paslaugų ir prekių kainoms.
Audrius 2016-07-01 13:04
eh? Prie ko cia algos? wtf? Sakau, kad i Islandija reik vaziuot gamtos ziuret, nes paslaugos neadekvaciai brangios...Salis nespeja statyti viesbuciu ir priimti visu turistu, todel viskas ziauriai infliavosi. Uz poros metu turetu buti geriau, bet kol kas tai visiska nesamone. Cia panasiai, kaip kazkuriais metais kai 3 brangiausi pasaulio miestai buvo is Sacharos regiono. Atrado naftos ar kazka kita, visi staiga suvaziavo dirbti, pati salis nieko neturejo, todel viska lektuvais reikejo importuoti, tai ir gavosi, kad bonke vyno nuo 100 usd prasidejo.. O kas del algu, tai nera jos dideles. Po mokesciu vidutiniskai apie 2100 eur jie gauna..