Kodėl grynųjų pinigų išnykimas gali sukelti naują duomenų katastrofą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2019-04-01 13:32
Teisingas straipsnis. Grynieji norima išnaikinti todėl, kad būtų taikomos neigiamos palūkanos ir žmonės būtų priversti netaupyti o išleisti viską. Bankams būtų aukso amžius. O dabar juk galima pinigus kojinėje laikyti. O be grynųjų neišeina, nors aš taip pat korteles mėgstu. Kartą nuvažiuoju į degalinę, pripilu baką, o kortelės nepriima. Aš tapau vagimi norinčiu apvogti degalinę. Tada pradėjau reikalauti kad galėčiau apmokėti degalų užpylimą prieš pilantis. Pasirodo negerai, kliento patogumui padaryta kad pirma pilkis degalus tada apmokėk. Beliko grynieji. Galima jais nemokėti, bet būtina turėti.
AAA000 2019-04-01 14:34
ka tu cia trini - kaip negalima apmoket is anksto. rezervuoji kieki kuri pilsi norimai sumai. tada nueini ir tada ipila butent tiek kiek rezervavai. tada nueini ir pasiemi ceki. tiesiog du vaiksciojimai gaunasi. jei sakykim netelpa - nes tu per zioplas ir per daug uzsirezervavai - tai tiesiog perskaiciuoja, ir likuti ismeta grynais ar isminusuoja. arba gali susipilt i kanistra - jei turi o konkreciai jei del kuro korteliu su nuolaidom - ju visokiu buna. tada isvis turi eit ir klaust konkreciai - ima ar ne kokia nors suknista degaline jas nors paprastai zinai jau mintinai degalines kurias kuro korteles kurios ima - jei naudojiesi dazniau. arba eini ir klausi - jei tau nauja vieta ir grybauji. nu nebent kalbet nemoki vietiniu pauksciu kalba, ar kaip ten rusai sako ------ as tai grynus megstu visai del kitko. as suprantu REALIAS rizikas. banko saskaita yra didesne rizika nei gryni. nes tau ja gali UZBLOKUOT KRUVOS DEBILU APIE KURIU EGZISTAVIMA TU NET NENUTUOKI. ir dar be TAVO ZINIOS. kai is taves atimineja grynus pinigus - tu bent jau dalyvauji procese vien del to verta juos nesiotis
Nosfis 2019-04-01 14:36
Į restoraną nuėjęs irgi rėki, kad iš anskto nori sumokėti, prieš gaunant maistą ?
AAA000 2019-04-01 14:44
i visokias keistas istaigas, kur dirba keistais principais galima juk ir neit yra juk LAISVAS pasirinkimas. jei panaikins grynus - taves juk neklaus. jei tau patinka, kad tave viesai prievartauja, ir tokiu kaip tu dauguma - tai negi visi turi but tokie privalomai?
gytis13 2019-04-01 15:13
Su degalinėm toks bajeris kad negali mokėti iš anksto galiojo tik su mano turimo tipo banko kortele. Manot iš durnumo taip rašau? Taip degalinių operatoriai man sakydavo. Pažiūri į kortelę ir sako: atsiprašome, taip padaryta banko kad turite iš anksto įsipilti ir tada apmokate su tokia kortele. Geras bajeris gaunasi. O dėl restoranų gera idėją užmetate, atsižvelgsiu. Nors šiaip paprastai grynais moku ir retokai lankausi, ne vienas paprastai tai būtų kaip išsisukti. O valgykloje kur pietauju kasdien mokama iš anksto pasirinkus patiekalus. Jei ko, ten pavalgytum ir į skolą, pažįsta kaip nuluptą. O geriausia tai prekybos centruose, kur prisikrauni prekių ir eini mokėti. Jei nenuskaitys, tai išmeti prekes atgal ir eini, dzin. Bet to nei karto nebuvo dar. O degalinėj buvo
AAA000 2019-04-01 16:03
tai keisk banka, kortele arba degaline jei nenori - tai tu tiesiog vienos korteles mazochistas kazkoks tau juk zmoniskai paaiskino degalinej, kaip supratau ar tu tiesiog manai - kad tave mausto operatorius specialiai, del kazkokio isskirtinumo?
HardAxe 2019-04-04 12:31
Tada galėsi prisipirkti dolerių ir laikyti kojinėj. Doleris tikrai neišnyks greitu metu.