Ignoruoti Sputnik V nebeįmanoma: Rusijos vakcina tampa globalia, bet ką iš tikro apie ją žinome ir ką rodo vakcinų kokteilių tyrimai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2021-04-22 21:41
Kai pilna bedarbių humanitarų, kodėl neatsiranda nei vieno su bent kiek košės galvoje sutvarkyti tokių DI vertalų? Tiesiog tragiškas kratinys random sakinių. Negi išmirė visi sugebantys sklandžiai rašyti? Nevimdo redakcijos tokia tekstų kokybė? Kas liečia AstraZeneca kloną Sputniką, tai nesuprantu trydos jos atžvilgiu? Na, per kyšius, gauna leidimus naudoti random šalyse. Ir kas iš to? Nei gamybos pajėgumų, nei kokybės stabilumo, nei normalių tyrimų. Kaip bezdalas palyginus su kitomis vakcinomis. O kalbų ištisi romanai. Indija yra vienas didžiausių visokiausių vaistų, vakcinų gamintojų. Rusijos pajėgumai prieš ją, kaip utėlės prieš dramblį.
Talkatif 2021-04-22 21:45
Ir gal laikas atnaujinti mobilią forumiuko versiją? Kiek laiko jam, dešimtmetis? Net elementari pastraipa neužsimeta. Neskaitant nuorodų ar grafinių elementų. Alio!! - už lango jau 2021! Planšetės ir smartfonai jau pas kiekvieną.
bahuriux 2021-04-22 22:05
Kas nors naudoja mobilias versijas (mobiliuse įrenginiuose) technologijų forume? Yra normalių naršyklių kaip FF, opera kitų nenaudoju tai nežinau, kurios veža pilną versiją bet kurio tinklapio, netik t.lt. Tik riekia su nustatymais pažaisti, kad default būtu pilna versija, kad gražiai ir teisingai atvaizduotas tinklapis būtu, kad leistu zoominti tai kas nezoominama, pasireguliuoti šrifto dydį, išjungti visą BS naršyklėj, kaip news ir kitus neva naudingus priedėlius (na šitą reikia padaryti ir pačiam androide irgi), įjungti adblockerį. Kartą pažaidus kelias minutes gyvenimas palengvėja su mobiliais prietaisais. Problema būna priešinga, kai kažkokiu būdu vistiek užkraunama mobili versija (betkurio tinklapio) ir niekaip neina to apieti iš naršyklės. Visi tie mobilūs apsai ir mobilios tinklapių versijos su kelis kartus apkarpytais funkcionalumais, kam tas patinka?
bat0nas 2021-04-22 23:52
Aš vos pajėgiau tavo tekstą iki galo perskaityti. Rimtai (Rimtai??????) tu siūlai 2021 metais atlikti TIEK veiksmų, kad tiesiog paimtum ir perskaitytum žinutę ar naujieną?? Mobilios versijos tam ir skirtos, kad ekrane su super patogia navigacija matytum tik absoliučiai tiek, kiek reikia naujienai ar forumui perskaityti. O tiems išskirtiniams atvejams yra "Desktop site".