„Maždaug 20 km. ZSU tiesiog prasiverš per apkasus ir...“ Prasideda įdomiausia dalis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-09-01 09:40
Koks briedas? Sakykim ginklų būtų visiškai nepakankamai, tada rusai brautųsi vis į priekį, būtų grėsmė prarasti visą Ukrainą. Tai žinoma, kad Ukraniečiai eitų derėtis, atiduotų Krymą, dar ir Dombasą atiduotų, kad tik išsaugoti didžiają dalį Ukrainos valstybės. Ir pasirašytų taikos sutartį, jei Rusiją ją pasirašytų. O dabar, matyt ginklų yra toks kiekis, kad galima rusus stumti atgal ir situacija nėra beviltiška. Taikos sutarčių su Rusija pasirašinėti neapsimoka, žvelgiant į perspektyvas šiuo metu. Jei ginklu butu nepakankamai ir Rusija nepasirarytu taikos sutarties - tai ispjautu, issiustu i Sibirą visus, kurie turi minciu apie Ukrainą, kaip atskira valstybe. Būtų didelė Bucha. Todėl geriau kariauti, jei yra ginklu.
Andraika 2023-09-01 09:53
tai pradžioj taip ir buvo, bet DoMbaso niekas atidavinėt nesiruošė- čia tokia sotaus vakariečio nuomonė iš šalies. kiekybiškai ir dabar rusynas turi visko daugiau, tiesiog kokybė mūsų laikais atsveria kiekybę. Su tokia logika ir su Sausio 13 prasidėt nereikėjo tada- pamenu, išdavė Mosino karabiną, sukurtą dar XIX a. Reikėjo taikos sutartį pasirašinėt ir ką nors atiduot, kad rusų nenervuot. Šalčininkus, pvz.
Benediktas 2023-09-01 10:01
Nori pasakyt, kad sausio 13 dieną rusai būtų nenugalėję beginklių žmonių minios? Jie tiesiog tam nesiruošė. Bei vakarai suregavo su grasinimais, bei iš Sovietu sajungos nebuvo aiskaus signalo, kaip elgtis tokioje situacijoje - ar vaziuoti per zmones su tankais ir dar siusti pastiprinima, ar susitoti. Nusprende sustoti. Taip, jei zmones butu neiseje sausio 13 d. Sajudi but susaude, ir pastate marionetine valdzia. Ir ieskoje visų, kurie prijaučia sajudžiui. Bet Ukrainoje karas jau vyksta 1.5 metu. Čia nėra jokių skrupulų jau - miestai naikinami, žmonės naikinami, vaikai siunciami i Rusija, atimami is tevu. Cia ne ta stadija pirmine, kai pradzioje galima iseiti be ginklų.
Andraika 2023-09-01 10:33
kertinis rusų nevykėliškumo akmuo. nesiruošė. nesiruošė tada Lietuvoj, nesiruošė pernai Ukrainoj. Todėl nenugalėjo tada, nenugalės ir dabar. beje, toks pastebėjimas offtopinis, apie kurį kažkodėl niekur neminima- Sausio 13 buvau prie TV bokšto ir jau po visko, kai tanketės (nežinau, kaip pavadint tuos mažus vikšrinius šūdelius, kur užrėpliojo viršun, tankai neužvažiavo) jau vartė tvoras viršuj ir omonininkai daužė žmones, atvažiavo apačion keli autobusai, iš kurių išlipo krūva diedų su raudonais raiščiais ir nužygiavo link administracinių pastatų darnia kolona. Tuo metu visiškai nesupratau, kas kur ir kodėl, bet vėliau paaiškėjo, kad ten buvo Kuro Aparatūros ir Skaičiavimo Mašinų Gamyklos jedinstvenininkų desantas, kuris turėjo atvykt valanda anksčiau, sukelt riaušes, ir tada jau rusai turėjo atvažiuot su tankais daryt tvarkos. Bet, sudarant metodičkes nepaskaičiavo, kad Lietuvoj ir Maskvoj yra valandos skirtumas ir pavėlavo. Nepasiruošė