„Kieno Krymas?! Paradoksas – ima valdžią“ (Foto)  ()

Greičiausiai bent vieną iš jų turėsime ministro kėdėje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos prodiuseris, Lietuvos šaulių sąjungos narys, karys savanoris Dominykas Kubilius savo „Facebook“ paskyroje rašo apie tai, ką Lietuva išsirinko į Seimą.

„Beveik kaip broliai dvyniai, tik vienas plaukų spalva į mamą, kitas į tėtį.

Ne eksperto akimis:

Šių brolių gyvenime labiausiai stebina tai, kad abu jie tautos nežavi, jie vos vos, tik per plauką peržengę 7 % barjerą pakliuvo į išsvajotą Seimą. Dėl tokios nesėkmės broliai vienas kitą kaltino, Vėgėlė postringavo, kad Karbauskis ir jo valstiečiai seniai visiems nusibodę ir jeigu ne jis – gelbėtojas, valstiečiai būtų likę dugne. Karbauskis kartoja tą patį, tik šio stebuklo nuopelnus kraunasi sau, o Vėgelę kaltina tuo, kad būtent jis nutempė visą jų darnią koaliciją į apačią.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9475 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Vienas brolis – Vėgėlė per visą laiką taip ir neišlemeno atsakymo į klausimą „Kieno Krymas?!“. Jis neša taikos balandžio misiją, beveik kaip Puidokas su Uspaskich ir Tratu, tik ne taip bukai, o protingiau ar subtiliau, nes greičiausiai daugiau knygų yra perskaitęs.

Kitas brolis – Naisių Karbauskis, kažkada telkė bendruomenes su tikslu pasipriešinti Lietuvos stojimui į NATO ir rėkavo apie stojimo į ES atidėjimą net 25 metams. Turbūt visi pamiršo, bet COVID pradžioje valstiečių ministras Veryga, užsivilkęs šaulio uniformą nė nemirkteldamas melavo, kad kovai su pandemija valstybė visiškai pasiruošusi, nors tuo metu net elementarių kaukių nebuvo. Melo pasekmės buvo labai skaudžios – susirgimų ir mirčių skaičius augo nevaldomai.

 

Ir kas liūdniausia visoje šioje, parodiją primenančioje, istorijoje – broliai dvyniai, arba vienas arba kitas taps Lietuvos Respublikos ministru, o gal net ir abu! Niekas jų nenorėjo, balsavo minimumas rinkėjų, vienas su kitu jie tik iš reikalo, bet paradoksas – greičiausiai bent vieną iš jų turėsime ministro kėdėje. Nes taip jau yra – į bendrą koaliciją Seime už dyką niekas neina.

 

Teta Vilija postringauja, kad jau viskas baigta, koalicija sudaryta. Sudaro įspūdį, kad antras rinkimų turas visai nebesvarbus. Bet rinkimai nebaigti – Seime dar net 63 vietos tuščios. Antras turas, deja, ne tetos Vilijos, o visų mūsų rankose.

#BroliaiŠaunuoliai VISKAS NORMALIAI!“ – rašo Kubilius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(12)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: