4G internetas MEZON jau ir išmaniajame telefone  (4)

„WiMAX“ technologijos mobiliuoju 4G internetu MEZON bus galima naudotis ne tik kompiuteryje, bet ir išmaniajame telefone bei kituose įrenginiuose, kuriuose yra įdiegta „WiFi“ ryšio sąsaja. Ir visiškai laisvai judant „WiMAX“ ryšio tinkle. Telecentras praneša, kad naujas tam skirtas įrenginys MEZON YZI prekyboje pasirodys jau per Velykas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pirmieji peržengę 3G ryšio ribas, „WiMAX“ kūrėjai įrodė šios technologijos pranašumus ir praktikoje. Tai patvirtina nuolat didėjantis įrangos pasirinkimas“, – sako Telecentro „WiMAX“ projekto vadovas Mindaugas Kuprys. Jo teigimu, 4G interneto MEZON klientai jau įpratę naudotis USB modemais, stacionariais maršruto parinktuvais ir net kompiuteriais su integruotu „WiMAX“ modemu, tačiau kišeninis MEZON YZI maršruto parinktuvas dar labiau išplės naudojimosi internetu galimybes.

Visiškai nauja tai, kad laisvai judant mobiliuoju 4G internetu MEZON bus galima naudotis išmaniuosiuose telefonuose, nesvarbu kokio operatoriaus paslaugomis besinaudotum. Internetas veiks, net jeigu SIM kortelė bus išimta. „Turėdami su savimi MEZON YZI, telefone galėsite naršyti, jungtis prie tinklo „Facebook“ ar „Skype“ programos, galėsite rašyti elektroninius laiškus, naudotis internetinės telefonijos ir kitomis paslaugomis. Bet svarbiausia – įgysite tikrą laisvę, nes pirmą kartą nebereikės skaičiuoti siunčiamų duomenų kiekio naudojantis internetu telefone“, – aiškina Mindaugas Kuprys.

Nešiojamasis MEZON YZI maršruto parinktuvas „WiFi“ ryšiu jungia vartotoją prie mobiliojo 4G interneto MEZON, o visi klientams siūlomi šio interneto planai – neribojantys siunčiamų duomenų kiekio. Jungiantis per MEZON YZI, mobilusis internetas veiks ne tik išmaniajame telefone, bet ir kituose „WiFi“ įrenginiuose – stacionariuose, nešiojamuosiuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, muzikos grotuvuose, elektroniniuose knygų skaitytuvuose, žaidimų konsolėse, fotoaparatuose ir t.t.

„Nauda akivaizdi: moki už vieną paslaugą, o naudojiesi internetu įvairiais būdais ir dar laisvai judėdamas – pasinaudojęs namuose, MEZON YZI gali nusinešti į biurą, išsitraukti automobilyje ar kavinėje, gali nusivežti prie jūros... Tai tarsi asmeninė „WiFi“ ryšio zona, kuri yra ten, kur esi tu“, – aiškina Mindaugas Kuprys.

Mažą ir stilingą MEZON YZI lengva nešiotis rankinėje ar kišenėje, galima pasidėti ant stalo, palangės ar kėdės – visur, kur tik patogu jo savininkui, taip pat jo draugams interneto aistruoliams. Taip, draugams irgi, nes MEZON YZI maršruto parinktuvu gali naudotis keli asmenys vienu metu, prie jo galima jungti ne vieną, bet keletą „WiFi“  įrenginių.

„Tokio universalaus įrenginio kaip MEZON YZI Lietuvoje dar nebuvo. Tai bus tikras proveržis mobiliojo interneto rinkoje“, – įsitikinęs Mindaugas Kuprys. Interneto svetainėje www.mezon.lt jau priimami išankstiniai užsakymai MEZON YZI įrenginiui įsigyti. Pateikusiems išankstinį užsakymą klientams bus taikoma 100 Lt nuolaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (4)