Tabletas.lt: Kodėl verta įsigyti planšetinį kompiuterį?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TomasS 2012-03-08 20:50
Toli gražu ne visus žaidimus žaisti bus patogu, nes nėra normalių (patogių) įvesties priemonių. Vien įrenginio vartaliojimais nedaug žaidimų kontroliuosi. Knygoms skaityti daiktas. „Tabletas“ - spigina į akis, todėl akys pavargsta ir genda. Jei norite skaityti knygas - pirkite e-popierių naudojančius įrenginius. Beje, e-popierių naudojantys įrenginiai ir ilgiau veikia nepakrauti (nes jų baterija naudojasi tik „verčiant“ puslapius). Žodžiu sumasumarum tabletas - tik pasimaivyti prieš kaimynus su skurdžiu pritaikymu praktikoje.
FtBall 2012-03-08 21:21
Kažkur buvau radęs labai gerą komentarą apie planšetinius kompiuterius: "kad ir koks patogus man būtų šaukštas, su juo duonos neatpjausiu".
rozel 2012-03-09 13:40
Dėl žaidimų nežinau, bet šiaip patogus daiktas. Man kuriam nereikia ypatingų programų planšetinis su klaviatūra pilnai atstoja ir net geriau nei nešiojamas kompas.
TomasS 2012-03-09 13:47
Tai taip straipsnyje ir turėjo rašyti, kad tinka „neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas“ ir viskas. Daugiau niekam planšetė netinkama (nei knygų skaitymui, nei bet kam, kas reikalauja bent kiek didesnio klaviatūros naudojimo). Būtent todėl planšetės ir neišpopuliarėjo, kai buvo pradėtos gaminti (dar prieš ~10 metų). Čia tik dabar obuoliukas savo „bet ką“, „nenaudingą“, bet „gražų“ prastūmė
rozel 2012-03-09 17:26
Ta prasme klaviatūra galima papildomai prisijungt jei reikia. Nu aš patenkintas ir daug daugiau kam tinka nei "neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas". Dabar išpopuliarės, jei tada neišpopuliarėjo pardavimai tą rodo bent kol kas.
Reset5 2012-04-27 18:46
Na bet gi klaviaturos nesinesiosi visur su savimi.. Internete buni tai rankos pavargsta, todel reik kaskur pasidet, reik vel uz kelis simtus pirkti kaskoki daikta kuris laikytu plansete nes kojeliu neturi... Kol kas nematau plansetes ateities, nebent windows 8 kanors padarys, bet ARM procesoriai vel suknisa viska, kadangi negalesi programu geresniu rasyt....