Išskirtinio „Bosh GO“ suktuvo apžvalgos: „gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai“ (Video, Apžvalgų suvestinė)  ()

Tai kompaktiškas, puikiai veikiantis ir namų darbams tinkantis suktuvas - „Bosh GO“. Apžvalgininkai jį detaliai išbandę lieka labai patenkinti, bet labai priekabūs randa ir smulkių trūkumų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-09-30 Išskirtinio „Bosh GO“ suktuvo apžvalgos: „gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai“ (Video, Apžvalgų suvestinė)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad „Bosh GO“ apžvalgų reitingas siekia 4,75 balus iš 5 ir tai yra labai geras rezultatas.Šioje „Bosh GO“ apžvalgų suvestinėje surasite koncentruotą informaciją, ką apie šį įrankį kalba apžvalgininkai, kokius svarbiausius dalykus pastebi ir kaip jis veikia realybėje.  Pateikiame svarbiausių dalykų apie „Bosh GO“ suktuvą sąrašą, testų rezultatus ir apžvalgininkų nuomones.

Išpakavimas

  • Apžvalgoje matyti, kad „Bosh GO“ pakuotė atkeliauja tvarkingoje pakuotėje (1:20), joje yra pats mini suktuvas, antgalių rinkinys, įkroviklis, microUSB laidas, naudojimo instrukcija (1:05). Suktuvo gale yra microUSB jungtis, tad šį suktuvą galima įkrauti kaip įprastą telefoną (2:20) ir tiesiog prijungus prie išorinės baterijos jį įkrauti (1:25).

Dydis, matmenys ir techniniai parametrai

  • „Bosh GO“ yra 180 mm ilgio, sveria 280 gramų (1:40) ir tai yra praktiškai dvigubai mažesnis suktuvas už „AEG“ (2:05). Jis taip pat aprūpintas gerais techniniais parametrais: darbinė įtampa 3,6 V, maksimalus sukimo momentas yra 5-2,5 Nm, 360 apsisukimų per minutę (1:00).
  • Turi baterijos indikatorių ir 6 padalų intensyvumo reguliatorių (3:53). Pats suktuvo antgalių laikiklis yra 6-kampis be patrono, tad pačius antgalius laiko suktuve esantis magnetas (5:03), taip pat tinka ir kiti standartiniai antgaliai (7:00).
  • Baterijos indikatorius yra suskirtytas į 3 dalis, bet tai nereiškia, kad jos lygiai suskirstytos į trečdalius. Kai netenkama 20 % baterijos, tada užgęsta vienas iš indikatorių. Kai netenkama 50 % energijos – užgęsta du indikatoriai (12:44).

Veikimas

  • Pats mini suktuvas pradeda dirbti tada, kai jo antgalis yra spaudžiamas į kokį nors paviršių (10:05), naudojama „Push & GO“ sistema. Taip pat pastebima, kad kai yra atsukinėjamas ar įsukamas varžtas ir jau suktuvas nespaudžiamas, jis vis tiek dar padaro kelis apsisukimus, tad jei dirbama su jautria elektronika, geriau paskutinius kelis įsukimus padaryti rankiniu būdu (10:40).
  • Gręžimo ir atsukimo padėtis reguliuojama vieno mygtuko paspaudimu ir nėra jokių papildomų mytukų, kuriuos netyčia nuspaustume besinešdami šį suktuvą savo kelnių kišenėje (2:04). Paspaudžiame į priekį ir jis pradeda įsukinėti varžtą, paspaudžiame antgal – atsukinėja varžtą (1:34). Taip pat pasirinkus vidurinį režimą sistema užsiblokuoja ir jį galima naudoti kaip įprastą atsuktuvą (2:26).
  • Kai yra įkraunama baterija, pats suktuvas neveikia, tad su juo dirbti tuo metu nėra galimybės (5:46).

Naudojimosi patogumas

  • Apžvalgininkai yra patenkinti, kaip yra lengva naudotis šiuo suktuvu. Visas jo korpusas yra padengtas guma ir plastiku (13:44). Rankoje jį laikyti yra labai patogu (8:55).

Testavimas

  • Šioje apžvalgoje testuojamas mini suktuvas ir demonstruojami visi 6 skirtingi greičių režimai bei imami medvarščiai iki 90 mm ilgio. Suktuvas lengvai susitvarko su užduotimi (2:36). Taip pat išbandoma kiek vienu įkrovimu ir nesustojant galima įsukti medvarščių ir įsikus 72 medvarščius „Bosh GO“ nustojo veikęs, nes įsijungė apsauga nuo perkaitimo. Baterijos energijos dar liko ir jis galės dirbti toliau, bet tiesiog nuo tokio intensyvaus darbo šis mini suktuvas įkaito (3:40).
  • Kitoje apžvalgoje buvo pilnai įkrautas „Bosh GO“, paimti 35 mm ilgio medvarščiai ir atliktas lygiai toks pats testas – pasižiūrėta kaip ilgai galės darbuotis šis suktuvas. Po 36 medvarščių „Bosh GO“ įkaito, tad buvo padaryta keletos minučių pertrauka ir pratęstas bandymas. Po 48 medvarščių suktuvas tiek įkaito, kad toliau nedirbo – suveikė apsaugos nuo perkaitimo sistema (2:38). Žinoma, niekas taip intensyviai nedirba ir esant normalioms darbinėms sąlygoms „Bosh GO“ darbuosis puikiai (3:46).

Išvados:

  • Tai labai kompaktiško dydžio mini suktuvas. Jį galima patogiai nešiotis visur su savimi. Gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai. „Bosch Go“ yra galingas įrankis, kuriuo paprasta naudotis.
  • Šis įrenginys puikiai tinka darbams namuose, jo geras svoris, dydis ir sukimo momentas, tik jame dar galėtų būti ir papildomas apšvietimas. Taip pat ir pildomas antgalių fiksavimo mechanizmas nepakenktų, nes kartais atsukinėjant varžtus visas antgalis išsitraukia iš pačio „Bosch GO“ suktuvo. Verta nepamiršti, kad su juo negalėsite dirbti, kol jis bus įkraunamas.
  • Komplekte esančių antgalių pilnai užteks įprastiems namų darbams. Tai ne profesionalus įrankis, bet įprastiems namų darbams jo pilnai pakanka. Jis puikiai dirba, jį malonu ir patogu laikyti rankoje, o naudotis juo sugebės bet kas, net ir tie, kuriems tai bus pirmas toks įrankis gyvenime.
  • Mini suktuvas turi micro USB jungtį, yra įkraunamas per gerą pusvalandį, ir yra itin tvirtas bei galingas. Vienu įkrovimu ir be jokios pertraukos galima įsukti 72 medvarščius ir dar lieka baterijos energijos, tad kaip tokiam įrenginiui, tai yra puiku. Vėliau įsijungia automatinė apsauga nuo perkaitimo ir toliau dirbti kurį laiką negalima. Reikia palaukti kol atvės baterija. Žinoma, realiomis sąlygomis niekas be perstojo 72 medvarsčių neįsukinėja, tad normaliomis sąlygomis jis veikia puikiai ir tai bus puikus pagalbininkas kiekvieno namuose.
Kaina

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

- Gearbest.com jam taiko 66 % nuolaidą, tad jis kainuoja vos 34,48 eurus. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu. Nors tai įprastas „Bosch GO“ suktuvas, kažkodėl Gearbest parduotuvėje šis modelis pavadintas labai įmantriai - „Bosch Mini Handhold Adjustable Electric Screwdriver 3.6V 6 Gears Cordless Rechargeable Tool“.

- Ebay.com kainuoja 52 eurus.

- Lietuvoje neparduodamas

- „Bosch GO“ suktuvui tinkančių 25 antgalių komplektas dabar parduodamas su 59 % nuolaida ir jis kainuoja 10,34 eurus.

Išsamus „Bosch GO“ aprašymas:

Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()