Ar reikalingas toks daiktas namuose kaip mini suktuvas „Bosch Go“? Pliusai ir minusai po 4 mėnesių naudojimo ir ką reikia žinoti apie antgalius („Bosch Go“ apžvalga, Video, Nuolaidų kuponas)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-03-19 18:36
Parašykit, kur, kada ir kiek jūs naudojat tokio tipo įrankį, nes aš niekaip nesugalvoju ką galima su juo sukti. Turiu du suktukus, ir krūvą atsuktuvų nuo 1mm diametro iki gal kokių 7mm, tai neįveikiamų prisukimo/atsukimo užduočių dar nepasitaikė.
kukulis4 2019-03-19 20:22
Manau cia patogumo klausimas ir tiek. As irgi turiu nebloga suktuka ir su juo, principe prisuku, atsuku, pragreziu praktiskai viska, ko man reikia, bet kai prisireikia padirbet su kokia smulkia elektronika, vis pagalvoju kad reiktu kada toki vat maziuka isigyt. Kad ir koki laptopa atsukinejant - nu nera taip, kad su paprastu atsuktuvu neatsuksi, bet su suktuku daug greiciau, o su tokiu maziuku dar ir patogu butu.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-03-19 21:04
, nelabai šitas tinkamas smulkiai elektronikai. Na jis tiesiog per didelis ir per grubus. Turiu xiaomi wowstick'ą - va šitas tam tinkamas, bet užtat ir beveik nenaudojamas, nes nelabai yra poreikio ardyt. 1 kartą per pusę metų buvau laptopą atsidaręs metalo drožles nuo garsiakalbių nuvalyt. Beje apie patį bosh go. a) akumuliatorius silpnokas - tikėjausi tarnaus ilgiau. Nors kita vertus ir greit pasikrauna. Realiai diskomfortas būna tame, kad turiu atjungti kolonėlę ar telefoną nuo pakrovėjo, kad pakraučiau šitą b) aha, dirželis tikrai užknisa... Nuėmiau. Ir įkrovimo skylės dagtelis kaip koks kandonas maskatuojasi. Taip kad abu tie apstebėjimai tikrai ir man užkliuvo. Bet tikrai nėra kritiški. c) papildysiu tą minusą "antgalių griebtuvas". Apžvalgininkas teisus kalbėdamas apie inerciją, bet kita vertus sakyčiau, kad atsuktuvu jis nemoka naudotis. Prisukinėjant varžtą ratuku nusistatai norimą jėgą. Kai ta jėga viršijama - atsuktuvas sustoja. Ir jis nepradės suktis kol neatleisi ir vėl nepaspausi. Kita vertus aš patį atsuktuvą laikau rankoje taip, kad jeigu jaučiu, kad jau pakankamai prisukau, tai tiesiog atpalaiduoju jį delne ir atsuktuvas jame pasisuka kol sustoja. Kadangi jis beveik idealiai apvalus, tai toks metodas visai malonus.
amas 2019-03-20 00:50
Atsuktuvų rinkinys iš lidlo ir pigiau ir patogiau. Kam tas suktukas tai sunku sugalvot, nebemt prie fabriko linijos dirbat. Mažiem varžčiukam tai yr toks kiniškas šedevras es120
poi 2019-03-20 03:20
Dar vienas minusas šiam žaisliukui - galėjo įdėti ledą apšviestui