Interneto guru: Kaip apsipirkti eBay? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sokantis Debesis 2011-11-06 05:03
na ir patarimas :)) tokie statytojai tik uzkelia kaina iki debesu, teko nekarta matyt kaip naudota sena preke virsija su tokiais statymais naujos prekes kaina. Jei jau dalyvauji aukcijone ir nori nusipirkt daikta kuo pigiau, reiktu tai daryti protingai: Apsiziuret kiek kainuoja naujas, net tik ebuy, bet ir kitur.(amazon.co.uk, ypac jei ieskot pc komponentu!) Ivertinti prekes bukle (paprastai doras pardavejas apraso visus minusus). Viska pasverus ivertinti kiek si preke verta. Nubrezti maksimalia suma kuria esi pasirenges sumoekti. Pasiziureti kada tiksliai baigiasi aukcijonas, ir laukti jo pabaigos. Aukcijonui artejant prie pabaigos prisijungti prie ebay, ir pasiruosti statyti savo maksimalia pinigu suma. Tai yra isitikinam, kad tikrai esam prisijunge prie ebay, vertetu padaryti logout ir login, taip pat reiktu isjungti visokius torrentus ir viska kita kas naudoja interneta, kelis kart per aplaiduma esu del tokiu klaidu praleides puiku grobi. Likus 10 Sekundziu iki pabaigos irasom savo maksimalu statyma ir spaudziam place bid, mintyse skaicuojam sekundes iki vieno, likus porai sekundziu spaudziam confirm bid. (visad darykit pries statymus logout ir login, nes berods po paros nuo paskutinio prisijungimo, pries statant busit paprasyti ivesti slaptazodi...) Jei statyme nedalyvavo jokie troliai statantys dideles sumas pries dvi dienas iki aukcijono pabaigos, ar kiti igude ebay naudotojai nevirsijo paskutinem sekundem jusu maksimumo, laimesit aukcijona. Dar kart pabresiu, jei norit isigyti daikta kuo pigiau, laukit paskutiniu sekundziu ir tik tada statykit! Jei norit sudrumsti vandeni ir pazadint kainu kilima, prasom, statykit diena pries, dvi valandos pries, valanda pries, ar desimt munuciu pries aukcijono pabaiga. Kaina isaugs virs sveiko proto ribu. Tiesa pries perkant kazka reiktu susisiekti su pardaveju ir isklausti visus minusus apie preke. Visad stebeti ne viena aukcijona, o daug, kuo daugiau. Jei nepasiseka viename, neuzilgo baiginesis kitas kuri esat itrauke i savo sarasa. Taip esu laimejas ne viena geros bukles daikta uz saunia kaina. Tiesa ebay labiau naudoju naudotiems daiktams, nes naujiems, amazon.co.uk beveik visad turi geresne kaina. Plius amazon turi atsiliepimus apie preke, netik apie pardaveja. Ebay to neturi, kas nekarta priverte isigijus nauja preke siusti ja atgal nes ji pagal mane neatitiko savo aprasymo. ebay nemazai fake prekiu, kurias kartais netaip lengva atpazinti, ypac kai nera prekiu komentaru.
Pumper 2011-11-07 14:52
Ir tegu kelia tą kainą. Tavo paties maksimali siūloma suma nuo to nepakils. Koks tau skirtumas ar tu iškart pvz. $50 parašai ar paskutinę sekundę, jei prieš tave kas nors max. bidą jau nustatęs $60. Vis tiek nelaimėsi. Skirtumas tik tas, kad pirmu atveju nereikės daboti kada tas aukcionas baigiasi, kad sužinotum, kad nelaimėjai.
Sokantis Debesis 2011-11-07 15:24
Mastai kaip eilinis ebay pirkejas. Nz kiek tu dalyvaves ebay aukcijonu pirkimuose, bet as manau perkopes simta tikrai, tad gerai zinau desningumus. Visi ten stengiasi kuo pigiau nusipirkti daikta, tad dazniausiai niekas nestato tu maksimumu iki padebesu, na nebent turtuoliai, nekantruoliai, ar tada kai daiktas gan retas, ir kito tokio aukcijono reiks laukti ne dienas, o savaites. Bet jei daiktas koks mobilus telefonas, tai per diena vienodo modelio telefonu aukcijonu buna nemazai. Tada verta pamedzioti su mano pasiulita taktika ir nusipirkti kuo pigiau. Jei dar nesupratai, perskaityk pirma mano posta per nauja, ir jei esi dalyvaves ebay aukcijonuose ne viena syki, pamastyk apie kainu drumstima ankstyvais statymais...
Pumper 2011-11-07 16:03
Aš beveik visata Buy it Now perku. Bet kad ir imant pvz. su mobiliu: naujo kaina parduotuvėj tarkim 500lt, nori nusipirkti pigiau ir tam skirti max 400lt. Eini į ebay, randi aukcioną ir iškart max bid darai 100 svarų, bet tai nereiškia, kad kaina iškart iki tiek ir pakils. Jei pirmas statai, o pradinė 0,99 svaro, tai po tavo statymo keli ct tik prisidės. Jei kitas paskui bidins su max 200lt suma, tai kaina pakils iki 50 svarų ir tu vis tiek laimėsi. Ir kainuos 50 svarų, o ne tavo max. nustatytus 100 svarų. Tai koks tikslas laukti paskutinių sekundžių?
Sokantis Debesis 2011-11-07 16:48
Taip, viskas techniskai kaip ir parasei, bet jei pirktum dazniau aukcijonuose pastebetum kad atsiranda norinciu tavo ta maksimuma pramusti anksciau laiko. Ir jei kiti neduoda daugiau nei 50 svaru uz daikta, kai tu uz ji pastatai visa 100 svaru... tada brolau jau busi apsiziurejas su maksimala kaina... Ka as noriu pasakyti tai kad ankstyvas statymas lyg zibalo pilimas i ugni. Sita reiskini as jau senai pastebejau. Tiesa tie zibalo pilejai neretai buna ir patys pardavejai, ar ju draugai... Mano patarimas tiems kurie nori nusipirkt daikta kuo pigiau, tam reikia kantrybes! Toki pirkima as vadinu medziokle, nes tikrai ne vieno aukcijono prireikia kol pavyksta laimeti del visokiu nekantruoliu, turtuoliu ir pardaveju kurie patys savo prekems kainas kelia... pav.: vasara pirkau teleskopa, zemiausia naujo kaina kokia pavyko rasti parduotuvese buvo apie 150svaru ebay buvo keleta aukcijonu besibaigianciu savaites begyje. Pirmam aukcijone pastaciau savo maksimalia suma 80svaru ir pralaimejau keliais svarais nes kazkas is anksto buvo pastates daugiau, kiek tiksliai neaisku. Antras aukcijonas po dvieju dienu, kaina paskutinem valandom buvo 40svaru, per paskutines sekundes pastaciau vel 80svaru ir laimejau ji uz ~72svarus. Abu teleskopai buvo nurodyti kaip naujos busenos, maniskis toks ir buvo, jokiu priekaistu, daiktas lyg naujas, uz 70~svaru. trumpai: Pirma aukcijona laimejo ebay aukcijonu trolis, antra kantrybe ir mastymas. p.s. pries nustatant maksimalu savo statyma reiktu keleta aukcijonu stebet nedalyvajant, tai padeda nustatyti vidutine daikto kaina ebay aukcijonuose ir apsaugo nuo permoku. perkant naudotas video plokstes reikia perziuret ar pardavejas nera gudrus indas su lituokliu rankoje, yra nemazai suluzusiu ploksciu supirkeju ir ju taisytoju. Didele rizika kad ju taisyta plokste ilgai nelaikys. nepirkti HDD ebay, ypac naudotu, ten visad permokesit palyginus su amazon.co.uk siulomom kainom. pvz praita vasara reikejo pigaus HDD senam laptopui, tikejausi nusipirkti naudota 120GB uz 15svaru, deja kaina kazkas kilstelejo iki 25svaru. Kai amazon sule 320GB 2.5 hardus uz 35~svarus, plius suteikia garantija. Pasekus HDD kainas, tokiu permokejimu radau ne viena. Tad nusipirkau nauja uz 35svarus.
Pumper 2011-11-07 17:11
Nebūtinai. Jei ir antru atveju būtų kitas veikėjas nustatęs max. bidą 85 svarus, tai tu ir per pas paskutines sekundes pastatęs 80 svarų vis tiek nebūtum laimėjęs. Tikriausiai esminis skirtumas tas, kad nestatant iš anksto kiti pirkėjai nežino, kokią sumą už uždėsi, todėl negali permušti. Pvz. jis pasiruošęs sumokėti 75, o tu 76. Paskutinę sekundę statydamas laimėtum, o iš anksto statant ansas gali sugalvoti, kad verta primesti tuos 2 svarus ir už 77 nusipirkti (čia tuo atveju, jei pardavėjas išvis nėra nustatęs min. pardavimo sumos paslėptos kaip 80 svarų, nors aukcioną pradeda ir nuo 99ct). O šiaip tai aš daugiausiai perku iškart, nes pastebėjau, kad gan dažnai aukcionuose už tą patį daiktą sumoka žmonės daugiau nei perkant per Buy it Now.
mariuze 2011-11-09 13:55
Sokantis debesis sneka tiesa. Perku ebay ~8 metus (1 000+ prekiu). To viso irodymas yra interneto puslapiai, kurie siulo paslauga, paskutiniu sekundziu statymai. Tame puslapyje sumoki 50ct uz statyma , pastati max suma ir aini kavytes gerti. Atejus aukciono dienai, jis pats pastatys tavo pasirinkta MAX SUMA likus 3-15 sekundziu (nuo puslapio priklauso ir kainos). Tokie puslpiai neegsistuotu ir jie nebutu populerus , jei tai nebutu veiksminga. Tokie kaip jus gadina visa AUKCIONO reiksme, aciu dievui, kad dazniausia perkant BUY IT NOW
langas 2011-11-09 14:27
jei norit pirkti koki el dalyka ar siaip koki kinietiska suda - pirkite tiesiogiai o ne per ebay, daznai buna daug pigiau. patikima parduotuve dealextreme.com - tikrai neapgaus ir sius nemokamai. tik aisku su muitais reikia atsargiai - visada galima paprasyti kad invoice maseni parasytu nu ir aisku siuncia apie 4 savaites is kinijos jei standartinis siuntimas
Linas83 2011-11-10 00:51
Rasyta, bet neparasyta iki galo, siuo atveju pastaciusiam 7 dolerius, dar ne karto nesiprekines Ebay`uje skaitytojas supras, kad uz tiek preke jis ir nupirks. Realybeje tokioje situacijoje knyga butu nupirkta aukcione uz 5 dolerius nors ir statei 7. Cia zinoma priklauso koks yra intervalas duotas statymui. O sokantis debesis pasake tiksliai taip, kaip reiktu statyti norint preke isigyti pigiau, mano nupirktu prekiu apie 50, bet tokia taktika man asmeniskai pasiteisino ne karta. Tik dar pridurciau, kad niekada statant paskutinem sekundem neduoti lygios sumos, pvz 50 doleriu, geriau prideti kelis ar keliolika centu, nes gali atsitikti taip kad kitas statytojas truputi anksciau pastatys tokia suma ir tau gausis snipstas.
SPeed_FANat1c 2011-11-18 20:28
O jei norit ismokt prekiaut, tai va galiu parekomenduot saita http://www.catchtheniche.com/ as si zmogu pazistu, ir jis pats tikrai gyvena is prekybos (siuo metu gal labiau mokymais uzsiima)
Sokantis Debesis 2011-11-18 20:35
REKLAMA: pamirsai parasyti
karlsonasqp 2011-11-19 00:20
Sveiki. mielieji. Ar galit papasakoti apie muitų mokesčius, nes kaip susidariau nuomonę, susimokėjus už prekę ir jos siuntimą, draudimą, dar čia, Lietuvoje teks pakloti pinigus mokant muitus. Kaip apeiti, kokie jų mokesčiai, kur juos rasti, kada jie taikomi?