Įvyko susišaudymas, yra aukų. Rusija pradėjo spec. operaciją Ingušijoje - kas vyksta? (Video)  ()

Rusija pradėjo specialią operaciją Ingušijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-07 Įvyko susišaudymas, yra aukų. Rusija pradėjo spec. operaciją Ingušijoje - kas vyksta? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 6-osios naktį Ingušijos (Rusijos Federacijos Respublika) teritorijoje įvyko susišaudymas tarp vietos saugumo pajėgų ir grupės nežinomų banditų. Vieni kitus „pamaitino“ kulkomis, yra žinoma apie abiejų pusių nuostolius.

Kaip praneša vietos leidinys „Kaukazo mazgas“, susišaudymas įvyko Malgobeko rajone. Ten dar balandžio 3 d. Rusijos saugumo pajėgos paskelbė apie vadinamosios „kontrteroristinės operacijos“ vykdymą dėl vietos nusikalstamos grupuotės, užpuolusios Rusijos Federacijos kelių patrulių tarnybos postą.

Pranešama, kad jau tą naktį ten buvo ištrauktas didelis kiekis technikos, atvažiavo ir FSB specialiosios pajėgos: rusai surengė „reidą“ kaime ir, vykdant „specialiąją operaciją“, surado nusikaltėlių gaują viename iš privačių namų.

Tačiau susitikimas baigėsi susišaudymu: 5 saugumo pareigūnai buvo sužeisti, vienas žuvo; iš „kovotojų“ pusės – galimai 3 žuvę.

Skelbiami vaizdai iš Rusijos, kur vyko spec. operacija Ingušijoje.

 

Prisiminkite, kad kovo 28 dieną Ingušijos ir Šiaurės Osetijos pasienyje buvo apšaudytas kelių policijos postas. Tada saugumo pajėgos riaušėmis apkaltino šešis vietos gyventojus. Jie buvo įtraukti į ieškomų asmenų sąrašą ir apkaltinti teroristinių išpuolių rengimu.

Jau kovo 29 dieną buvo rastas negyvas vienas iš „teroristų“, o balandžio 5 dieną Rusijos Federacijos saugumo pajėgos, sugavo kitą grupuotės narį. Žiniasklaidoje pasirodė informacija apie jo likvidavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(6)
(15)

Komentarai ()