„Tai galas.“ Rusijoje uraganas. Garsus Z-propagandistas skelbia sprogdinančią kalbą  ()

Z-propagandistas „praregėjo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Odesos kolaborantas Igoris Dimitrijevas sako, kad gailisi dalyvavęs agresijoje prieš Ukrainą.

Po pusantrų metų „specialiosios operacijos“ į Z-patriotų gretas atėjo nusivylimas. Odesoje gyvenantis kolaborantas ir Kremliaus propagandistas Igoris Dimitrijevas paskelbė atvirą įrašą, kuriame teigia, kad karas pralaimėtas ir dėl to Rusijos Federacija nustos egzistuoti.

Tai jis parašė savo „Telegram“ kanale, praneša „Dialog.UA“.

Dimitrijevas neseniai prisipažino, kad 2022 m. vasarį kartu su Rusijos kariais įsiveržė į Ukrainos šiaurę. Anot kolaboranto, jam buvo pavesta tapti „politiniu patarėju“ naujoje „vyriausybėje“, kurią Rusijos valdžia planavo įkurdinti Kijeve. Dabar jis gailisi dėl savo dalyvavimo agresijoje.

„Situacijos nebegalima tiesiog atsukti atgal.... Tai spąstai. Ir į ją įėjimas yra rublis, o išėjimas – du. Ir... išėjimo kaina vis didėja“, - sakė okupantas.

Jis tikina, kad jau 2022 m. vasarį Rusijos pralaimėjimas kare tapo akivaizdus. Tačiau jis tęsiasi toliau turint vienintelį tikslą – „išsaugoti Kremliaus autoritetą“, išsisukti nuo problemos išsaugant veidą. Pasak jo, pasiekiamas priešingas rezultatas. Paskutiniai partneriai – Iranas ir Turkija – nusigręžia nuo Maskvos. Nusivylimas valdžia auga ir Rusijos viduje.

„Kas dabar yra valdžia? Kur ji yra? Pusantrų metų blaškymosi ir po „Wagner“ žygio ji laikosi tik ant branduolinių ginklų... Bet karą sustabdyti lengviau netaps. Nes sąskaita už praėjusius metus gerokai išaugo. Sąskaita už išėjimą. Ir su kiekvienu mėnesiu kovinių veiksmų daugiau, su kiekvienu raketų smūgiu daugiau“, - rašo Dimitrijevas. 

 

Jo nuomone, branduolinio smūgio niekas neleis. O karo rezultatas bus visiškas karinis, ekonominis ir demografinis Rusijos išsekimas.

„Rusijos valstybė tokiu pavidalu mirs, ir vienintelis klausimas, kiek žmonių ji pasiims su savimi į kitą pasaulį .... Aš tik galvoju apie tai, kokį pasirinkimą padariau savo gyvenime, kiek sielvarto parsinešiau namo“, - skundžiasi kolaborantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(3)
(75)

Komentarai ()