NASA erdvėlaivio vadas: kosmose sekso nėra, mes - profesionalai  (15)

Jaukioje tarptautinėje kosminėje stotyje vietos romantiškiems santykiams nėra, pirmadienį pareiškė NASA erdvėlaivio vadas, atsakydamas į klausimą, kas nutiktų, jeigu astronautai kosmose pasimylėtų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Mes esame profesionalų grupė", - atsakė erdvėlaivio "Discovery" vadas Alanas Poindexteris lankydamas Tokijuje, kai vienas žurnalistų jo paklausė apie tokios sueities pasekmes.

"Mes gerbiame vienas kitą ir palaikome puikius darbinius santykius. Apie asmeninius santykius... nėra kalbos, - atsakė A.Poindexteris. - Mes jų neturime ir jų nereikia".

Po dvi savaites trukusios misijos Tarptautinėje kosminėje stotyje grįžę A.Poindexteris ir šeši jo įgulos nariai, tarp jų ir pirma japonų astronautė moteris Naoko Yamazaki, dalyvavo Tokijuje vykusioje spaudos konferencijoje.

Balandžio mėnesį orbitinėje kosminėje stotyje pirmą kartą vienu metu buvo apsistojusios keturios moterys - trys iš jų prisijungė prie stotyje dirbusios astronautės.

Taigi, nors seksas tarptautinėje stotyje gali atrodyti neįmanomas, tačiau žinoma, kad astronautams ne visada pavyksta atsispirti žemiškosioms pagundoms. Dar 2007 metais buvusi NASA astronautė Lisa Marie Nowak be sustojimo keliavo per visas Jungtines Valstijas ir įveikė šimtus mylių, tikėdamasi užklupti savo kolegą astronautą su įtariama varžove.

Pamąstymai apie sekso kosmose galimybes reguliariai pasirodo spaudoje. Mes jau esame rašę tris apžvalginius straipsnius šia tema - jeigu tema įdomi, daugiau medžiagos galite surasti čia: pirma dalis, antra dalis ir trečia dalis straipsnio apie sekso kosmose galimybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: