Neįtikėtini įvykiai. Arestovyčius pradeda karą prieš Ukrainos valdžią  ()

Arestovyčius skelbia apie karą Ukrainos viduje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visuotinio karo pradžia buvo paskelbta su šūkiu kovoti už laisvę prieš Putino režimą Ukrainoje, kuris įvedė diktatūrą ir privertė visus vaikščioti surakintus antrankiais be jokių teisių. Tačiau kažkuriuo momentu Ukraina pasuko ne tuo keliu, socialiniame tinkle „X“ rašo karo ir politikos stebėtojas, buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius.

Didvyriška laisvų žmonių kova prieš svetimos valios primetimas jiems karinėmis priemonėmis sulaukė didžiulio visų laisvojo pasaulio atstovų susižavėjimo. Laisvės kovos prieš vergovę idėja daugeliui ukrainiečių suprantama ir yra viena iš pagrindinių vertybių.

Tačiau Ukrainoje nutiko kažkas, ko niekas nesitikėjo.

„Skambūs šovinistiniai šūkiai tapo socialine norma, o kai kurių aukštas pareigas užimančių žmonių nuolaidžiavimas šiai tendencijai virto socialine praktika. Garsiai kalbantys šovinistiniai pavianai nori, kad visi kiti elgtųsi taip, kaip jie nori, kad kiti vaikščiotų įtemptu lynu be jokių teisių. Laisvė arba yra, arba jos nėra, nepriklausomai nuo to, kas ir kokiais šūkiais ją riboja“, - teigia O. Arestovyčius.

 

Putino diktatas nuo to niekuo nesiskiria. Tai supranta ir laisvieji ukrainiečiai, ir Ukrainos partneriai, kurių parama mažėja.

Kol kas ši konfrontacija vyksta ideologiniu lygmeniu, tačiau esant tokiai valdžios pozicijai ji gali įgauti karštos konfrontacijos pavidalą. Valdžia savo veiksmais ir neveikimu prisiima visą atsakomybę už tai, ji turi visus svertus, kad čia sukurtų laisvą šalį, įveikusią korupcinę sistemą, rašo O. Arestovyčius.

Ir Vakarai nemokės už mažos, šovinistinės diktatūros čia kūrimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(15)
(11)

Komentarai ()