Užpultas Krymas. Smogė bent dvi raketos. Kas vyksta  ()

Laikinai okupuotame Kryme pasigirdo sprogimai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-25 Užpultas Krymas. Smogė bent dvi raketos. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 25 d. vakarą, laikinai okupuotame Kryme, pasigirdo sprogimai, po kurių buvo paskelbtas oro antskrydžio perspėjimas. Vietinių „Telegram“ kanalų duomenimis, Sevastopolyje buvo girdėti du sprogimai, vienas jų – net Bachčisarajuje. Kitas, prorusiškas viešas puslapis praneša apie sprogimus „vakarų Kryme ir Sevastopolyje“.

22:55: Sevastopolio gauleiteris Michailas Razvožajevas sakė, kad miesto gyventojai girdėjo „įprastą veiklą akvatorijoje, įskaitant raketų paleidimo įrenginių naudojimą“.

Anot jo, Kara-Kobos apylinkėse elektroninėmis karinėmis priemonėmis buvo nutūpdytas dronas, kuris detonavo lauke. „Infrastruktūra nesunaikinta“, – rašė jis savo „Telegram“ kanale.

Rusijos „karo korespondentas“ „Rybar“ teigia, kad Ukrainos kariuomenė bent dviem raketomis bandė atakuoti karinius taikinius Sevastopolyje.

 

22:28: Vietos gyventojai rašo apie sprogimo bangą, kuri išdaužė langus. Tuo tarpu Sevastopolio „gubernatoriaus pavaduotojas“ Jevgenijus Gorlovas tikina, kad užpuolikai viską kontroliuoja. „Nusiraminkit!!! Viskas gerai“, – rašė jis „Telegram“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()