Elektroninio prezervatyvo prototipo „Electric Eel“ kūrėjai teigia, kad jis suteikia malonumą net be antrosios pusės (Video)  (4)

Nors prezervatyvai leidžia išvengti lytiniu būdu plintančių ligų, jie dažnai kritikuojami dėl to, kad sekso metu mažina tiek vyro, tiek moters jaučiamą malonumą. Todėl keli studentai iš Džordžijos Technologijos instituto (JAV) nusprendė sukurti elektroninį prezervatyvą, kuris esą panaikins šį trūkumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Studentai teigia, kad jų sukurtas prezervatyvas užtikrins tokią pat apsaugą, kaip įprasti, tačiau malonumų suteiks gerokai daugiau... ir įvairesnių.

Kol kas Firazas Peeras ir Andrew Quitmeyeris sukūrė tik gaminio prototipą, kurį pavadino „Electric Eel“. Tai – medžiaginis vyriško pasididžiavimo „užvalkalas“ su integruotais elektrodais. Tačiau jie tikisi, kad tas pačias galimybes bus galima nebrangiai perkelti ir į įprastus prezervatyvus: „elektronika“ bus integruota tiesiai į prezervatyvą.

Studentai teigia patys išbandę savo gaminį ir užtikrino, kad jis yra saugus bei suteikia malonumą net be antrosios pusės.

Vaikinai savo projektui renka pinigus „Indiegogo“ svetainėje ir tikisi iki kovo pabaigos surinkti 10 tūkst. dolerių. Paaukojusiems 350 dolerių jie žada patys pagaminti tokį „ungurį“, kokį testuoja patys.

Nors projektas sulaukė nemažo žiniasklaidos dėmesio, pinigus rinkti jiems kol kas sekasi prastai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(3)
(-2)

Komentarai (4)