Seksualiai aktyviausių pasaulio šalių žemėlapis  (8)

Bendrovė „Spreadsheets“ 133 valstybėse tyrė 13,5 tūkst. vartotojų seksualinį aktyvumą ir nustatė, kurioje valstybėje mylimasi dažniausiai, o kurioje – ilgiausiai. Prancūzija? Italija? – „99“ („nein nein“), ištartų legendinė „Dorybingoji vokietaitė“ (kurios tautiečių, beje, aktyviausiųjų dešimtuke nėra).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Spreadsheets“ duomenų bazė byloja, kad dažniausiai kūniškais malonumais neatsisakančiųjų viršūnėje – ne lovelasais ir lovelasėmis laikomi (laikomos) Prancūzijos ir Italijos piliečiai (pilietės), o tingūs ir įmitę amerikiečiai. Pagal išmaniųjų programėlių statistiką, kaip tik jie lytiškai santykiauja dažniau nei kitų valstybių gyventojai.

Vis dėlto, tai nereiškia, kad amerikiečiai lepinasi malonumų maratonuose: vidutinė sueities trukmė JAV – 3 min. 45 s. Antroje vietoje pagal seksualinių kontaktų dažnumą – Kinija. Tiesa, kinams visas procesas trunka visa minute trumpiau – vidutiniškai 2 min. 40 s.

Pasirodo, ilgiausiai meilės guolio malonumais mėgaujasi australai. Žinoma, tai nereiškia medų kopinėja nuo sutemų iki aušros (Žaliojo kontinento gyventojų sueitis vidutiniškai trunka 4 min. 2 s), tačiau šie duomenys byloja, kad australai apklausoje dalyvavę australai intymiuose reikaluose yra ištvermingiausi.Duomenis „Spreadsheet.com“ rinko specialia seksualinio aktyvumo programėle, kuri išmaniojo telefono akselerometru ir mikrofonu registruoja judesius ir garsus.

Žinoma, nereikia pamiršti, kad duomenys statistiškai reprezentuoja toli gražu ne visą vienos ar kitos valstybės gyventojų populiaciją, o tik tą jos dalį, kuri turi išmaniuosius telefonus ir sutiko dalyvauti tokiame tyrime. Tačiau net ir tokioje atrankoje tendencijos yra gana įdomios ir informatyvios, nors jokiu būdu ne absoliučios.

Valstybės, kuriose mylimasi dažniausiai

 ValstybėVidutinė sueities trukmė
1.JAV3:45
2.Kinija2:40
3.Kanada3:41
4.Jungtinė Karalystė2:56
5.Rusija3:31
6.Prancūzija2:53
7.Australija4:02
8.Meksika3:23
9.Ispanija3:22
10.Italija2:50
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(2)
(2)

Komentarai (8)