Įdomu: keisčiausi būdai numirti  (0)

Alaus potvynis, auksinė šokolado plytelė, ar nepamirštamas seksas – skamba linksmai, tačiau, pasirodo, kad dėl šių ir dar keistesnių priežasčių galima netekti gyvybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mirtis alaus „jūroje“

Prieš du šimtus metų Londono centru nuvilnijo puspenkto metro aukščio alaus potvynio banga. Tai atsitiko dėl to, kad vienoje gamykloje plyšo trijų aukštų pastato dydžio alaus kubilas, kuris užliejo aplinkines gatves ir iš kelio nušlavė visus namus. Šio incidento metu žuvo aštuoni žmonės.

Tai laikoma viena iš keisčiausių, su alkoholiu susijusių, nelaimingų atsitikimų istorijoje.

Bostono sirupo potvynis

Amerikietiškoji alaus potvynio versija įvyko 1919 metais, kai išvirto plieninis juodo sirupo (arba JAV dar vadinamo melasa) bakas. Beveik 12 tūkst. tonų sirupo masė pasklido po visą miestą, sukurdama lipnią, virš 7 metrų aukščio bangą.

Žinoma, tie, kurie mėgsta saldumynus gal ir pradėjo seilėtis vien nuo minties apie išsimaudymą sirupe, tačiau šis įvykis baigėsi tragiškai – per potvynį žuvo 21 žmogus.

Seksas ir mirtis

Iš visų keisčiausių būdų numirti, šis, ko gero, yra labiausiai paplitęs. Netinkamas „Viagros“ vartojimas vyrams gana dažnai sukelia širdies problemas.

To nežinojo 28-metis vyras iš Rusijos, kuris susilažino su dvejomis moterimis, iš beveik 12 tūkst. litų, jog sugebės tenkinti moteriškių lytines aistras ištisas 12 valandų. Rusijos pilietis buvo nusiteikęs kovingai, todėl išgėrė visą „Viagra“ tablečių buteliuką ir sėkmingai laimėjo lažybas. Vienintelis nesklandumas buvo tai, kad neatlaikė vyro širdis ir šis mirė iškart po akto.

Mirčių atvejų sekso metu yra pasitaikę ir be „Viagros“ preparato įsikišimo. Yra manoma, kad 964 metais Popiežius Jonas XII sekso su savo meiluže metu mirė nuo insulto – nors taip pat įmanoma, jog prie to prisidėjo ir moters vyras, kuris aptiko meilužius bei „skaudžiai“ vienam iš jų atkeršijo.

Mirtį nešantis šokoladas

Šiuo metu viso pasaulio pamėgtas skanėstas – šokoladas anksčiau buvo laikomas ir rimtu nužudymo įrankiu. Per Antrąjį pasaulinį karą, naciai planavo sunaikinti Vinstoną Čerčilį, „pakišdami“ jam sprogstančią šokolado plytelę.

Adolfo Hitlerio bombų gamintojai padengė sprogų užtaisą juodo šokolado sluoksniu ir supakavo jį į brangiai atrodantį aukso spalvos popierių. Naciai matyt planavo padėti plytelę tarp prabangių produktų, kurie buvo atnešti į Didžiosios Britanijos premjero valgomąjį. Čerčilio laimei, to jiems padaryti taip ir nepavyko.

Karvė ant stogo

Pernai Brazilijoje vyras mirė po to, kai ant jo užkrito lubas pramušusi karvė. Tai įvyko, tuo metu, kai nelaimėlis ramiai sau gulėjo lovoje su žmona.

Manoma, kad gyvūnas pats užsiropštė ant Joao Maria de Souza namo stogo. Kaip jam tai pavyko, lieka neaišku, tačiau, pusantros tonos karvės svorio užteko, kad sulūžtų gyvenamo pastato konstrukcijos, ir anapilin iškeliautų pats namo šeimininkas.

Kaip pranešama, M. de Souza žmona ir karvė nenukentėjo.

„Laiminga“ mirtis

Mirtis iš laimės yra vienintelis įmanomas būdas mirti visai neapgailestaujant... Mokslininkai įrodė, kad laimė tikrai priartina prie mirties.

Tam jie pasitelkė studiją, kurios metu nustatė, jog „labai linksmi“ vaikai miršta kur kas jaunesni nei jų liūdnesni klasiokai. Tyrimas buvo grindžiamas vaikų mirtingumo statistika nuo 1920 metų. Gautos išvados skelbia, kad daugiau džiaugtis mėgstantys vaikai yra linkę mėgautis nerūpestingu gyvenimu, todėl daugiau rizikuoja ir įsivelia į pavojus. Vis dėlto, pripažįstama, kad nors jie miršta anksčiau, tačiau spėja patirti visaverčio gyvenimo skonį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(49)
(8)
(41)

Komentarai (0)