Unikalią gydymo metodiką sukūręs Norvegijos mokslininkas: jokių vaistų ir jokių skalpelių, o išgydyta jau tūkstančiai žmonių (Video)  (3)

Thomas Aksnesas gerai žino, kad bet kuriuo paros metu gali sulaukti kokios nors pasaulio garsenybės skambučio. Tada, užrakinęs namus, jis skuba į vieną iš savo klinikų ir ten tiek, kiek reikia, laukia ypatingo svečio. Šis norvegas – garsus ir gerbiamas mokslininkas, kurio nekenčia farmacininkai ir kuriam už sugrąžintą sveikatą dėkoja tūkstančiai žmonių visame pasaulyje. Pasak jo, kiekviename mūsų slypi jėga, galinti išgydyti nuo visų ligų. Ir tam nereikia nei skalpelio, nei medikamentų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Th. Aksnesui – 42-eji. Penkių vaikų tėvas net ir šaltą žiemos rytą vos prašvitus pradeda baidarėje Šiaurės jūroje. Užgrūdintas kūnas, subalansuota mityba bei gebėjimas bet kokioje situacijoje nepasiduoti stresui – visame pasaulyje garsaus norvegų mokslininko nepriekaištingos sveikatos paslaptis.

„Jau kelerius metus nesergu jokiomis ligomis. Anksčiau, kai nualindavau organizmą, kaip mat prikibdavo peršalimas ar sloga. Jei kelias dienas nemiegu, nes tam tiesiog neturiu laiko (o nemiegoti galiu 3–4 paras), kaip mat imu šniurkšti nosį, ima kutenti gerklę, jaučiu silpnumą. Tai būna pirmieji ženklai, kad trumpam reikia sustoti, nes dar žingsnis ir užpuls ligos“, – savo patirtimi dalijasi Th. Aksnesas, valdantis pustrečio šimto klinikų visame pasaulyje.

Per kelis dešimtmečius norvegas sukūrė sistemą, kaip įvairiomis ligomis sergantiems žmonėms pagyti be vaistų, operacijų ir ilgų mėnesių ligoninėse.

Pats Th. Aksnesas nuo vaikystės buvo silpnos sveikatos. Tėvai jį vežiojo pas įvairiausius gydytojus, bet ligos ilgai nepavyko nustatyti. Kol vieną dieną sužinojo diagnozę – astma. Nuo tada Th. Aksnesą nuolat lydėjo inhaliatorius ir antibiotikai.

„Vieną dieną supratau, kad pusę gyvenimo gyvenau su antibiotikais. Supratau, kad jie labai pakenkė mano imuninei sistemai. Vaistai vienas ligas gydė, kitas sukėlė“, – pasakoja vyras, prisimindamas, kad, kai jam buvo 19 metų, jo gydytojas pareiškė, kad Thomas niekada nepasveiks.

Ieškodamas atsakymų, vyras visa galva pasinėrė į medicinos knygas, bet to nepakako. Tuomet jis atsigręžė į alternatyviąją mediciną. Kelerius metus norvegas praleido užsidaręs laboratorijose ir bibliotekoje.

Subūręs medikų ir mokslininkų komandą, norvegas atrado formulę, kuri, pasak jo, gali priversti paties žmogaus organizmą įveikti įvairias ligas. Visų pirma, norint tai pasiekti, organizmą reikia „perkrauti“, t. y., atkurti jo imunitetą.

„Svarbiausia – tinkama dieta. Ji pirmoji pradeda veikti jūsų kūną. Visada raginu atsisakyti cukraus, glitimo, laktozės, toksinių elementų, valgyti daug daržovių, šviežios žuvies, paukštienos, raudonos mėsos. Reikalingas dienos režimas. Būtina kasdien sportuoti – bent valandą skirti kasdienei mankštai. Žinoma, negalima pamiršti gerti vandens – jis labai svarbus. Tačiau svarbiausia – pozityvi mąstysena ir gebėjimas susitvarkyti su stresinėmis situacijomis“, – aiškina mokslininkas.

Plačiau apie Th. Aksneso gydymo metodus – įraše:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(69)
(26)
(43)

Komentarai (3)