Esate homofobas? Tyrėjai rado ryšį tarp intelekto ir homofobijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2021-04-27 10:40
Apie tai ir straipsnis
Banginis 2021-04-27 11:24
Visiškai sutinku su šiuo komentaru. Tikrai kvailai suformuluotas klausimas. Vienas klausimas ir septyni atsakymo variantai, nors net nežinoma apie ką tiksliai eina kalba! Gal kiek tikslesnis įvertinimas galėtų būti septyni klausimai ir atsakymas taip arba ne. Kaip galėčiau kalbėti pvz. apie lygias heteroseksualių ir homoseksualių porų teises vien kalbant apie vaikus?? O paie vaikų teises tuomet kas nors kalba? Na, čia tik vienas iš klausimų pvz. galėtų būti. Dėl manęs jie gali turėti teises gyventi kartu, lydėti vienas kitą, paveldėti drauge užgyventą turtą ir panašiai, bet ne daugiau. Taigi galite mane priskirti prie žemo intelekto, bet su vienodomis teisėmis nesutinku.
conjurer 2021-04-27 12:04
Na tu berods ir trumpofanas, tai nestebina.
AAA000 2021-04-27 12:07
cia tu neskiri IQ yra buhalterinis parametras, skirtas is esmes kvailiams. tai tiesiog testinis reitingas, suprimityvinta adaptacija daugumai. intelektas - migloto tikslumo savoka - supaprastintai apibrezia kazkokiu sudetingo mastymo igudziu komplekta, kuri kazkas isisavines (zmogus ar pvz masina). as nemanau kad seimos modelis atgyvenes. jis tiesiog paseno kaip visuomenes santykiu standartas. nes pasikeite civilizacijos pazangos lygis. atsirado kazkokiu nauju galimybiu. tuoj gamins kokius nors genetinius misrunus ar sakykim klonus - tada dabartinis seimos modelis net ir su gejais atrodys tobulumo virsune ka turiu minty? pvz paderins kukulio4 chromosomos komplekta is XY i tiesiog dvieju YY ir sukurs moteriska kukulio4 versija. ir sakykim ta moteriska versija nores tapt kukulio4 zmona ir savo "teisiu" prades ieskot jei asmeniskai tu nesutiksi, nu tai pasigamins taves savo versija is XY. ir tokiu daug sakysim atsiras. kaip tau toks ateities variantas?
who 2021-04-27 14:45
Fobija - paniška, nekontroliuojama baimė. Jei pamatęs netradiciškai apsirėdžiūsį nebėgu į kitą pusę, vadinasi ne fobija. Bet man gėda už tuos, kurie pamatę rėkia "žiūrėkit py...". Aiški intelekto stoka. Pripažinimas kitokių reiškia toleranciją ir mažiau patyčių, mažiau laukinio elgesio. Tik man keista, kai mažumos kartais demonstruoja gyvuliškumą, dėl to darosi atgrasu. Iš esmės pilnai suprantu, kad tai tam tikra diagnozė, dėl kurios negalima tyčiotis, kaip ir dėl bet kokių kitų bėdų, jei tai nepažeidžia aplinkinių teisių. Šeimos sąvoka reikalinga dėl elementarių šeimos įsipareigojimų, kurie ateina su brandos amžiumi. Dalis žmonių to niekad nepasiekia, vėl gi intelekto trūkumas.
kukulis4 2021-04-27 16:08
Kol mano klonas pi*a mano klona, ir abiem tai patinka - fine with me. As gal net ir pats susigundyciau pabandyt. Kas ten zino. Bet aplamai, tai as tau ziauriai pavydziu to unikalaus tavo sugebejimo nesuvokt kaip daznai ir kaip daug nusisneki
conjurer 2021-04-27 16:26
Jei turėčiau priėjimą prie duombazės aš paskaičiuočiau jo šypsenėlių ir pranešimų santykį. Taip pat kokį procentą žodžio "buhalteris" paminėjimų šiame forume jis turi. Turiu įtarimą kad tai gali privesti prie kažko įdomaus...
AAA000 2021-04-27 21:28
kazkokia homofobija buhalteriams turi?... as rasineju apie "buhalterizma" - nes tiesiog neturiu tinkamesnes savokos sitam reiskiniui apibudint. jei iki siol nesuvokei ka tu minty po sita savoka - tai tu beviltiskas... jei nieks nepasiulo geriau - tai ko tu cia dar konkreciai is manes nori?
conjurer 2021-04-27 21:35
Jei nepameni, tai net kalbėjau su tavim apie tai kažkokioje temoje. Beje tai vadintūsi ne homofobija, o buhalterofobija, ir labiau atrodo kad čia tavo problema. Aš labiau buhalterofilas.
AAA000 2021-04-27 21:41
nepyk, nebeatsimenu man buhalteriai nerupi. keista kad kazkuo kaltini buten cia. rupi tik kad jie sistemiskai nebutu valdymo galva - nes prasideda tada problemos. su homofobijom lygiai tas pats - nesuprantu kaip niekas nepastebi tokiu elementariu dalyku... cia kaip yra daug visokiu spalvu akmenu. bet pilkos spalvos sunkiau pastebimi ir visi uz ju dazniau uzkliuna... nu isivede buhalteriai labai "protinga" pilka spalva uzdraudzianti istatyma... va tai ir yra bet kokiu homofobiju pagrindas... pilki akmenys cia siuo atveju yra gejai... o spalva - tik skonio reikalas... isivaizduok, kad dabar pilki akmenys susivienijo ir is taves reikalauja pastoviai nesiot reabilituojancius pilka spalva akinius. ne tik nesiot - bet ir miegot su jais, kad pilkieji neissiskirtu is kitu spalvu... kai problema juk ne cia...
conjurer 2021-04-27 22:15
Na o aš tik juokauju apie tai ką tu dažnai rašai, ir kaip pateiki mintis. Dėl buhalterizmo kartais tam pritariu. Pvz šaunamųjų ginklų uždraudimas lemia mažiau mirčių konfliktuose tarp gyventojų. Visi žinom, kad ne ginklai žudo žmones, bet peiliu ne visi turi kiaušus taip šakotis, kaip su AR-15.
Kirtiklis 2021-04-28 08:03
Kiek nedaug reikia, kad taptum protingesnis - palaikyti visur ir viska kas susiję su LGBT.
kukulis4 2021-04-28 08:16
O durniai, savo ruoztu, gali labai greitai viska gali nudazyt viena spalva. LGBT, kaip judejimas, niekada nebutu atsirades, jeigu nebutu buve tu problemu, kurias tas judejimas bando sprest.
qriuqriu 2021-04-28 21:27
hmm nesuprantu kodel gejai visus, kas nepritaria, vadina homofobais? tai kiek pas juos heterofobu? seimos samprata issivyste bent pas mus is baznycios santuokos sakramento gana senai, o sovietiniu laiku seimos samprata tapo daug platesne, kuom ir bando zaist geju bendruomenes, ne visai suprantu kokiu lygiu teisiu nori jie... Geju santuoka prilygint seimai be baznycios palaiminimo? Neimanoma. O del teisiu partneryste santuokos sutartys ir pan teisine dalis nematau problemu, dauguma dalyku jau yr. P.S> kas galvoja kad gejai tik kazkokie pvz. moteriske 35m su 3 vaikais nepilnameciais, nusivylus vyrais, atranda kita moteriske jaunesne su kuria nori tolimesnio gyvenimo ir abi puses sutaria kad gyvens drauge, sutars su kokiu turtu atejo su kokiu pasidalins po bendru gyvenimo metu, pasirasys tesine sutarti, kodel ne? ir dar P.S. jie irgi zmones ir turi teises, o ka daro ar nedaro lovoj, cia jau kiekvieno sugedimo lygio vaizduote
who 2021-04-28 22:32
Iš pradžių buvau nusiteikęs prieš, bet priėjau išvados, kad ne vien trans griauna vertybes, bet apskritai iškreiptas seksizmas, kuris tapo reklama ir preke. Jei žmonės brandūs, man tikrai nesvarbu ką jie praktikuoja ar ką veikia privačiai, jei nekenkia aplinkiniams. Tik kad netradicinių pažiūrų žmonių yra labai įvairių, nuo tokių kuriems trans tiesiog įgimta iki patologinių, kurie bet kokia kaina siekia atkreipti kitų dėmesį.
HardAxe 2021-04-28 23:30
O aš netolerantiškas. Bet t.lt netoleruoja netolerantiškų kaip suprantu, tai geriau patylėt? Nenorėčiau, kad mano vaikai vedžiotųsi tos paties arba vis kitos lyties draugus - tai išeina, kad nesu tolerantiškas? Tai dabar aš durnesnis, nes noriu, kad vaikai būtų tokie kaip aš? Nematau jokių argumentų draudimam/baudimam/neigimam. Jokių problemų dirbti su kitokiais žmonėm, rasės pažiūru prasme. Atrodo nehumaniška. Kaip kiti sakot - aš už lygias teises prieš įstatymą ir už uždarų durų, bet viešoj erdvėj prisilaikykim tradicijų. Kaip konstitucinė monarchija turi karalių taip turėkim šeimą. Kišti į eterį ir reklamuoti ant kiekvieno kampo nereikėtų. Arba vaiko formoj keisti "tėvas/mama" į "globėjas1/globėjas2" man atrodo kvaila. Kaip ten bebūtų vaikas atsiranda iš tėvo ir mamos. Tuoj ateis laikas kai reikės daryti "baltojo heteroseksualaus vyro" paradus, viešoj erdvėj palaikysim bet ką tik ne juos. p.s. ir tai galioja visiem hyper-toleravimam. Žmogų reikia vertinti pagal žmogiškumą, nesąmonė kai dėl jo pažiūrų/spalvos/tikėjimo jam suteiiamos lengvatos.
conjurer 2021-04-29 00:42
Tą patį manau apie bažnyčią.
Hmz 2021-04-29 08:12
Tai kad tu pats vertini potencialius žentus/marčias ne lagal jų žmogiškąsias savybes, o pagal orientaciją (žr. aukščiau)
kukulis4 2021-04-29 08:14
Labai daug visko sukrovei i viena kruva... As gal nuo, mano porziuriu, svarbiausiu pradesiu - del tradiciju ir del seimos. Problema cia yra ta, kad seima, kaip apibrezimas ieina i begale istatymu, teisiniu formuluociu ir visokiu kitokiu dokumentu, todel netgi jeigu Jonas su Petru nenori daryt 'pakazuchos' ir neknist niekam proto, jie ne tai, kad negauna privilegiju, bet negali gauti elementarios busto paskolos, nes paskolai gauti vertinamos seimos pajamos, o seima - vyras, moteris ir vaikai. Man atrodo nesazininga. Tebunie, nevadinkim Jono su Petru seima, bet apibrezkim namu uki, kuri gali sudaryt tiek Petras su Jonu, tiek Maryte su Olga, tiek Jonas su Maryte. Manau, supranti. Del tavo noro, kad tavo vaikai butu 'normalus'. Kad ir kaip nenoriu, bet tenka pripazint, kad as ir pats noriu, kad mano vaikai butu 'normalus'. Bet kai pagalvoju, o kas, jeigu nebus? Ka as darysiu? - Ogi nieko nedarysiu, mylesiu savo vaikus lygiai taip pat, kaip ir dabar myliu, nepriklausomai nuo, to ar mano sunus i namus parves zenta ar marcia. Nu ir galiausiai del reklamos - mano poziuriu, tos reklamos tiesiog nebutu, jeigu nebutu pacios problemos. O problema visuomene sukure del savo netoliarancijos.
Evil 2021-04-29 09:26
Ką daryt su tais kurie išgirdę, kad nepalaikai narkušos tarčioko kulto ir darymo iš jo kankinio tavę iš kart išvadina -fobu, -istu.