Esate homofobas? Tyrėjai rado ryšį tarp intelekto ir homofobijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kukulis4 2021-04-29 10:02
O ka daryt su tokiais kur lygina suda su sviestu?
Evil 2021-04-29 10:37
Tu sviestofobas?
Niemand 2021-04-29 10:39
O nori netyčia ne todėl, kad žinai, kas gresia mūsų visuomenėje kitokiems?..
immortallt 2021-04-29 11:00
Nu kad su gebėjimu mąstyti homofobams ne kažką, tai viskas aišku, nes protaujančiam žmogui ką kiekvienas veikia savo miegamajame neturėtų rūpėti. Vaikų įvaikinimo klausimas jau kitas ir su homofobija nėra tiesiogiai susijęs. Bet nereikia manyti, kad homoseksualai vaikų neaugina. Augina, ir jau ne vieną dešimtmetį ir šimtmetį. Ir užauga normalūs žmonės. O kas dėl straipsnio/tyrimo, bent kaip straipsnyje aprašyta, tai tik sensacijų medžioklė, o ne tyrimas. Ar atlikus normalų tyrimą gautume panašią išvadą? Manau taip. Nesutikau dar protingų, išsilavinusių žmonių, kurie būtų homofobai. Po galais, iš 200 žmonių ofiso, kur visi darbuotojai yra išsilavinę ir vykdantys sudėtingas bei daug atsakomybės reikalaujančias užduotis, ir nė vienam neužkliuvo homoseksualai, kurie yra darbe, nei blaiviems, nei prigėrus.
kukulis4 2021-04-29 11:00
O tu ***?
kukulis4 2021-04-29 11:14
Priesingai, negu asocialiose seimose, kur tradicine mamyte su tradiciniu teciu pila i leika, smurtauja ir visais kitais budais diegia 'tradicines' vertybes. Reikia tiesiog suvokti, kad ivaikinimo procesas pats is saves yra labai sudetinga procedura net neivedant homoseksualiu poru klausimo, ir ivaikinimui pasiryze zmones, paprastai buna labai issamiai si savo zingsni apgalvoje. Tai nera sprendimas nusipirkti kaciuka. Tai yra pasiryzimas uauginti ZMOGU. Zmones, pasiryze tokiam zingsniui yra tiesiog kitame samoningumo lygyje neziurint i tai ar jie hetero ar homo. Niemad, tiesa sakant manau, kad butent taip ir yra. As pats zinau, kad mano vaikai bus mano bet kokiu atveju, ir mano santykis su jais nesikeis niekada ir jokiomis aplinkybemis. Taciau zinodamas, kad visuomene yra netoleruojanti, as suprantu, kad gyvenimas mano vaikams butu tiesiog paprastesnis ir patogesnis, jeigu jei butu pagal siandienines visuomenes supratima 'normalios' orientacijos.
conjurer 2021-04-29 11:46
Ha, dabar kai paskaitau tavo komentarus, tas tyrimas atrodo įtikinamiau. Ačiū kad pateikei gerą pavyzdį.
HardAxe 2021-04-29 11:48
Nežinau kaip su įvaikinimu, bet Švedijoj išsiskyrę/susituokę tėvai visiška norma ir vaikam tai nedaro neigiamo poveikio (bent jau tokio kaip pas mus). Tiesiog prideda bonus-tėtė, bonus-mama, bonus-vaikas ir visi laimingi. Jokio negatyvaus prieskonio kaip sakant patėvis/pamotė/sugyventinis. Lygiai tas pat suaugusiems, trys vaikai iš ankstesnės santuokos jokia kliūtis susirasti naują draugą/ę. Va šitos tolerancijos aš jiem tikrai pavydžiu. Jiem vaikai kaip koks šuniukas, blyn. Jeigu poroj abu ar vienas turėjo šunį prieš susipažįstant, argi tai kokia nors kliūtis? Juk augintinius myli visi.
Evil 2021-04-29 12:08
Tai tu vienas iš tų lefturdinių balvonų? Matėsi. Tau tinka tik tokia nuomonė kuri sutampa su tavo. Čia tipiškas apsitolerantinusio lefturdo elgesys. Tolerancija, taip vadinama.
conjurer 2021-04-29 12:15
Aš net nežiūriu į puses, tiesiog matau kaip emociškai ir intelektualiai atsilikęs žmogus kalba, ir taip patvirtina straipsnio mintį.
Evil 2021-04-29 12:23
Tu dar ir supremacist ar kaip kaip ten vadinat. Iš anksto jautiesi aukščiau už visus kitus, nes "woke liberal". Pats gražiausias, protingiausias. Aš tai laukiu kol susidurs vaivorykstinių ir musulmonų interesai, įdomu į kurią pusę tolerastingieji pasiduos.
kukulis4 2021-04-29 12:48
Nu kaip smagu matyt, kad yra gerokai durnesniu uz mane @Hardaxe - man irgi yra visiskai priimtina, kad dvieju suaugusiu zmoniu apsisprendimas pradet gyvent atskirai, visuomeneje nebutu suprantamas kaip tragedija ir tokiu budu netraumuotu vaiku. Bet mano mintis buvo ne apie tai.
UTF16 2021-04-29 13:19
– kiek jis yra vertingas. Ir taip, tokioje visuomenėje moteris, pagimdžiusi 16 vaikų, bus vertingesnė negu dviejų lesbiečių inžinierių pora. Tai turbūt paaiškina ir koreliaciją tarp to, kad be galo skurdžios šalys yra ir be galo homofobiškos bei be galo gausios. Nes juk norint prisigimdyti vaikų jokio proto nereikia; proto reikia norint juos užauginti.
HardAxe 2021-04-29 14:29
Čia gal mūsų civilizacijos/laimečio bruožas? Romos imperijoj lyg ir buvo normalu. https://www.gayline.lt/Kol-neatvyko-eur ... ?sid=11071 Gyvūnai tame irgi nemato problemų.
sub 2021-04-29 15:25
Nesutikčiau iš dalie kad užaugina normalius žmones. Tas žodis "normalus" išvis netinkamas žmonėms apibūdinti, nes visi skirtingi, visi savotiški, tai kas tada yra normalu? Aš nei tavęs, nei savęs nepavadinčiau normaliu. Nes kas tai yra normalu, kaip apibrėžtum tai? Tau normalu viena,s man normalu kitas. Nėra bendro apibrėžimo apibūdinti žmonėms, kad jie normalūs? Ta prasme, kuo jie normalūs? Skaičiau tyrimus kur buvo apklausiami homoseksualų užauginti vaikai, tie vaikai turi problemų. Sakykim psichologinių, ne pilnavertiškos šeimos problemų, kai vaiką užaugina dvi motinos ar du tėvai. Ir normaliose šeimose būna problemų, kaip alkoholis, smurtas, per menkas dėmesys vaikui ir jo ugdymui, per mažas dėmesys vaikui padėt suprast pasauly, bet vistiek kai augi su tėvu ir mama, tai tau pasaulis perteikiamas iš moteriškos globėjiškus pusės ir tėviškos, labiau auklėjimo ir ribų pastatymo pusės.
HardAxe 2021-04-29 15:33
įdomu problemos dėl vienalyčių tėvų ar dėl visuomenės spaudimo? Kaži palyginus su tais vaikais, kurie auga turėdami tik vieną tėvą? Normalius - sugebančius savarankiškai dirbti, integruotis į visuomenę, neįklimpusius į nusikaltimus ar priklausomybes.
Dannas3 2021-04-29 16:16
Sub speju tu tyrimu esme per kokia prizme pateikti, vieni saltiniai sako, kad homoseksualu vaikai visiskai normalus, kiti atranda kabliuku. Speciau, kad tie vaikai turi problemu tikrai ne del to, kad juos homoseksualai augina, bet del isoriniu veiksniu, tai yra aplinkiniu negatyvaus poziurio i tokias seimas. Manau konservatyviu davatku netruksta ir tolerantiskose visuomenese.
sub 2021-04-29 16:26
Visiškai nesutinku su tavo apibūdinimyu, nes "normalus" reikšmė priklausomai nuo aplinkybių ir situacijos gali laibai pasikeisti. Normalus žodžio reikšmė: įprastas, paprastas, atitinkantis nusistojusius arba nustatytus reikalavimus, normas; neperžengiantis leistinų ribų, artimas vidurkiui; taisyklingas, psichiškai sveikas. Normalus reikšmė pagal panas - Turintis draugu, neblogai apsirenges ir šiaip nepasimetęs. Normalus pagal situaciją: Ka tas cia daro velnes? Ne baik tu,jis normalus
sub 2021-04-29 16:57
Tirkai taip, pasižiūrėk FB dabar kaip stumia vadinamieji normalūs tėvai, neturi nei savigarbos nei pagarbos kitiems.
conjurer 2021-04-29 17:09
Nepamirškim, kad tos pačios lyties tėvams negresia susilaukti netyčiuko.