Neįtikėtina: sudaužytas dar vienas Rusijos „Terminatorius“ - skelbiama, kas jam nutiko (Video)  ()

Per dieną Ukrainos gynėjai sugebėjo sunaikinti dvi tankų paramos mašinas „Terminator“. Rusija anksčiau jas gyrė kaip nepažeidžiamas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-11 Neįtikėtina: sudaužytas dar vienas Rusijos „Terminatorius“ - skelbiama, kas jam nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia internete pasirodė filmuota medžiaga iš Kreminos apylinkių, kur Ukrainos artilerija tiksliu smūgiu sunaikino išgirtąjį „Terminator“. Tada vasario 9 d., Michailas Fiodorovas internete paskelbė filmuotą medžiagą iš fronto linijos, kur matomas antras sunaikintas „Terminator“.

Ukrainos gynėjai „Terminator“ sunaikino dronu. Dronas ir pats neišgyveno atakos - jį numušė sprogusio „Terminator“ paskleistos skeveldros.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Rusijos ginkluotose pajėgose „Terminator“ tarnauja nuo 2011 m. Šarvuotis buvo sukurtas palaikyti tankų dalinius. Pagrindinė jo užduotis - naikinti prieštankinius ginklus. „Terminator“ yra ginkluotas granatsvaidžiu, prieštankiniu kompleksu ir šaulių ginklais. Yra žinoma, kad 2018 metų kovo pabaigoje Rusijos ginkluotosiose pajėgose buvo tik 10 „Terminator“. Pirmą kartą kare prieš Ukrainą jie buvo panaudoti 2022 metų gegužę mūšyje už Severodonecką.

(77)
(3)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: