Rusijoje kilo tikras skandalas: Ukraina taško okupantus Rusijos sąjungininkų ginklais  ()

Rusijos žurnalistai išsiaiškino, kad Serbija, kurią rusai laiko artima sąjungininke, tiekia Ukrainai raketas „Grad“ sistemoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo skandalas, pasirodžius informacijai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos apšaudo rusų karinius objektus raketomis, kurios į Ukrainą buvo atgabentos iš Serbijos. Tai paskelbė Rusijos „Telegram“ kanalas „Mash“.

„Nemalonios realybės dalis. Paaiškėjo, kad iš Ukrainos į Rusiją skrenda raketos atvykusios iš Serbijos“, – rašo Rusijos žiniasklaida.

Dar visai neseniai rusai buvo įsitikinę, kad Serbija yra tvirta Rusijos sąjungininkė. O dabar rusai rašo, kad Ukrainos kariuomenė iš Serbijos gauna raketas „Grad“ sistemoms.

Komentuodamas šią informaciją, Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis pažymi: Rusijos propagandistai nustatė, kad serbai jiems vėl „smeigė į nugarą“.

 

„Dalis „nemalonios realybės“ Rusijos Federacijai. Taip, nemaloni realybė jums slypi ir tame, kad esate gėdingi moterų ir vaikų žudikai, miestų griovėjai, okupantai ir nežmonės, nuo kurių nusigręžia visi, kurie išsaugojo bent kažką žmogiško. Ir jūs negalėsite to nusiplauti per dabartinės kartos gyvenimą. Pripraskite prie šios paprastos minties“, - pabrėžė Kazanskis.

(165)
(4)
(161)

Komentarai ()