Raketinį kompleksą C-300 parklupdė rusiški keliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

keine_lust 2010-04-04 01:15
ech ta rusiska gamta ... pakiso koja Napaleonui, Hitleriui... tai dabar ir patiems rusams kisa
kionig 2010-04-04 03:13
Hmm vis dar apie kelius diskutuojat O man labai idomu, koks skirtumas ar istrigo ar ratas ar du prakiuro, bet pvz konkreciu atveju, butent siuo, ar galetu paleist turimas raketas riekiama kryptimi ? Jei gali, tada nera ka diskutuoti apie kelius..
afor 2010-04-04 03:23
daugelis jusu net is miesto nosies iskise nebuvot, vazinejat vilnius - kaunas, vilnius - klaipeda geriausiu atveju. tarpmiestiniai keliai dar pravaziojami, jei neskaitant amzinu duobiu... o kiti keliai pavasari tokie patys, kaip tuose nuotraukuose... jum matyt netenka zvirkeliais vazineti, atvirame pluote isalas iseina gan greitai, bet per miska isalas is kelio iseina zymiai sunkiau. kas ir pavaizduota nuotraukuose ir nieko ten baisaus, nekarta teko vazinet tokiais keliais lietuvoje(vidutiniskai po 5 kartus per ziema/arba po kiekvieno atsilimo) man idomu kiek keliu lietuva isasfaltavo po nepriklausomybes? rasot cia nesamones... patriotai mat atsirado...!!! beje, kiek jusu buvot rusijoje praeitais metais(maskva nesiskaito)? tai va! o kol nebuvote, tai ir nerasinekite nesamoniu! Sibiras jum asocijuojasi su tremimu, ar bent esate ten buve per pastaruosius metus? ne?! o gaila! nezinot ka prarandat... protingesni/turtingesni ten jau baige viska supirkti, suprato kur dar milijonai nepaliesti guli... Prisiskaitot, prisiklausot nesamoniu, o paskiau rasot visoki bruda! uztenka pavydeti Rusijai, laikas butu lietuviam atsikratyti sitos baisios ydos - PAVYDO!
kionig 2010-04-04 03:38
, cia nepavydas, cia neapykanta, kurios dar negali lietuviai atsikratyt jau tikriausiai nuo nepriklausomybes atgavimo, ir teliko ta neapykanta kaip prakeiksmas, ir jis dar ilgai isliks.. Siaip toks anekdotelis pabaigai: turint tanka visi keliai pagrindiniai
Demotion 2010-04-04 11:16
Koks ce pavydas ce tik rusikas pasikelimas nenoras pripazinti kad pas ju keliai sudini!! Sudini istikro! kaip vaiku darzelis nebeturit jau ka sakyti tai lietuvos kaimu keliukus lyginti su ju keliais! Matai Arns ir rusijoj buvo ,stopudovai is savo kiemo nesi isvazeves tai geriau tu patylek o ne nesamones kalbek apie ta savo Rusija..kas savrbiausia ten rusijoj pinigu skiriama keliams tiek kad tvarka tarybine,visi vogia medziagas,vladzia nustato kvaila tvarka asfaltuoti kelius ziema nes reikia pinigus praplauti,beto ir darbininkai ir technikos specelios neturejimas ir pasireiskia!pripazinkit tai! Kodel Lenkai pripazysta kad pas ju keliai nera geri,o kodel jums to negalit pripazinti per skaudu? beje Arns taip ir neatsakiai kodel tokia turtinga ir galinga salis tokius sudinus kelius turi,tavo nuomone per brangu? kaip ir sakiau tu iskart pradejai tikslinti geografine padeti prie ko ce ji??Kodel gelezinkeli galima nutiesti per sibira o jau normalaus kelio ne? Na laukiu tavo isvedziojimu ? Matai jau tau uzkliuvo gyventoju skaicius..kalba eina apie tai kad pagrindiniai keliai Rusijoj tragiski lyginant su Lietuvos kaimo keliukais apie ta pati kelia vedanti y Irkutska
Demotion 2010-04-04 11:17
Keliai Rusijoje pagerėjo - tankai retai kur beužstringa. Anekdotas anekdotu
Arns 2010-04-04 11:39
Demotion, tavo logikos keliai nežinomi. Nenorėtum pridėti jog Rusijos keliai = Lenkijos keliai, o Lietuvos keliai = Vokietijos keliams? Niekas ir nesako jog Rusija pasižymi geriausiais pasaulio keliais, bet jie nėra tokie, kokias nesąmoningas šnekas čia skleidi. Kadangi tu nieko nesupranti, tau teks paaiškinti kaip darželinukui. Amžinasis įšalas apsunkina kelių tiesimą bei priežiūrą. Tokius kelius sunkiau, ilgiau užtrunka tiesti, bei kainuoja labai didelius pinigus. Taigi, milijardai nekišami(kaip tau atrodo) į tiesimą jų vardan tiesimo. Jie tiesiami ten kur jų iš tiesų reikia. Aišku tau norisi prikišti, kodėl netiesiamas plentas nuo Maskvos iki Vladivostoko, bet pasakyk kam to reik? Vardan "prestižo"? Gal pasakyti naujieną, jog po kiekvienos žiemos, keliai remontuojami? Kodėl geležinkelis nutiestas, o kelias ne? Geležinkelio priežiūra lengvesnė, juo pergabenama daugiau ir pigiau. beje, laukių dabar jau ne tik įrodymų jog ta foto yra tikrai pagrindinio kelio į vieną iš didesnių sibiro miestų, bet ir įrodymų, jog Rusijoje visi keliai tiesiami žiemą
Demotion 2010-04-04 12:12
Lietuva net nelygink su Vokietija.Vokietijos keliai patys geriausi europoje,pats dirbu Lahr Schwarzwald mieste ir patikek cia kekvienas keliukas isafaltuotas,cia ir zmones visai kitokie kitaip ziuri y tvarka O tu zinojai kad dalis maisto produktu gabenama sais rusijos keliais,kad gabenama pramone, ir nuo ju pristatymo isauga kaina?.Kodel rusijos valdzia y tai neatsizvelgia? Cia ne prestizo reikalas tegul padaro kelius civilizuotiskesnius,neskau kad turetu buti visur asfaltuoti bet nors jau zvyrkelis normalus kaip lietuvos kaimuose! Bet nors jau tarp miestu tokiu kaip Irkutskas,Jakutija susisiekima geresni padarytu..Nemanau Arns ar tau patiktu tokiu keliu vazuoti ?pvz is Siauliu y Panevezi ir klampoti molyje..tikrai prakeiktum ir valdzia ir kelius.
Arns 2010-04-04 12:39
na tai kur įrodymai? A, prašau pateikti įrodymus jog čia tikrai PAGRINDINIS KELIAS JUNGIANTIS SVARBIUS MIESTUS.
vyckas 2010-04-04 13:27
http://www.technologijos.lt/n/technolog ... psnis-1508 nuoroda siame paciame straipsnyje. Jeigu palijus lietui, ir butent lietui o ne jusu iskazkur istrauktiems amziniem isalams. Sibiras nera vien tik uzsalusios tundros, kaip kaikurie cia bando papasakot. Jei nuo pasaulio atkertami istisi regionai del prastu keliu, o gal apskritai ju nebuvimo, tai cia tikrai ne misko keliuku problema.
Alchi 2010-04-04 13:39
Dar vienas anekdotas: Rusai sukurė naują visureigį. Susikvietė žurnalistus iš viso pasaulio ir pasakoja: - Tai technologinis stebuklas! Titano važiuoklė, padidinto pravažumo belarus padangos, lazeriu valdomi hidrauliniai amortizatoriai, trigubas elektrinis vairo stiprintuvas, variklis 6 l. - ką pili, tuo važiuoja. Bet kur gali važiuoti!.. Vienas žurnalistas kitam: - Nu jooo, ko tik tie rusai neprisigalvoja, kad tik kelių nereiktų tvarkyti... P.S. be anekdotų nematau ką galima apie Rusijos kelius kalbėti Baikit tas nesąmones.
Arns 2010-04-04 14:13
http://community.livejournal.com/spb_au ... 9#t2641139 Ir visų pirma tai kelia į Jakutiją, o ne į Irkutską. Nedidelė palaida, tik keli tūkstančiai kilometrų ir labai skirtingos sąlygos temperatūrų. Beje, kolega matosi iki šio, gyvena afrikoje. Kas būna net Lietuvoje pavasarį, kai pradeda tirpti sniegas? Didelė pliurza, kodėl? Giliau žemė dar įšalusi ir vanduo nepraleidžiamas gylyn, tad paviršius patyžta. Tad dabar pritaikyk ten, tik skirtumas ten toks, kad amžinasis įšalas per vasaras atitirpsta iki 30 cm, kartais kiek gilėliau, bet jis visai neištirpsta. Pas mus tuo tarpu, per žiemą žemė įšala tik po keliasdešimt centimetrų ir tas per kelia savaites atšyla ir išnyksta. Matyt naujiena jog viskas tokiomis sąlygomis statoma kitokiomis technologijomis nei pas mus? Vien todėl, jog po kelių metų įprastai(mums) statytas namas sugriūtų dėl svyravimų šylant ir šąlant žemei. Kelias sulūžtu ir t.t.
vyckas 2010-04-04 14:40
O kas jiem liepia viska daryt musiskai? Juk galetu nutiest kelia, kad bent furos neuzklimptu. Aj, bet atsiprasau, juk paprasti zmones braidantys po suda nera Rusijos strateginis ir ekonominis interesas. Juk butina nusipirkt dar viena karini laiva ir parodyt pasauliui kokia ji didi ir galinga valstybe
Arns 2010-04-04 14:52
klausi taip, lyg ten aš būčiau atsakingas už infrastruktūrą. Kur reikia, keliai tiesiami NET Rusijoje. Bet aišku ponui nesuprantama, jog gal būt kelis milijardus išmesti vardan penkiolikos žmonių noro nuvažiuoti link ežerėlio yra netikslinga. O tikslesnės info kur iš kur veda tas keliukas fotografijose neaišku. Beje, dar viena įdomi statistika, Jakutijoje, vienam kvadratiniam kilometrui tenka po 0,3 žmogaus(čia jau imant ir su Sostine Jakutsku, kur gyvena beveik trečdalis srities gyventojų). Gal paaiškės, kodėl iki pačių atokiausių vietų netiesiamas geras kelias, kurį paskui reiktu prižiūrėti, nors per metus kitus, gal tik iki kelių dešimčių žmonių tepravažiuotu.
HiTech 2010-04-05 00:46
Bet jūs tai randat apie ką diskutuot, ir dar taip aršiai
Demotion 2010-04-05 14:43
Demotion 2010-04-05 20:37
15 zmoniu??? tu nors nuotraukas matei ar zlibas esi .Tave kaip maza vaika reikia nuvesti parodyti,paaiskinti ir tu vistiek sakysi Geografine padetis Juk rusija ne afrikos valstybe bet suo atveju tu pats nori ta pasakyti Smile)Duodi suprasti kad rusijoj kaip savartyne kam tie keliai kam tuos milijardus investuoti geriau jau kelta Mistral nusipirkti uz 700 mln negu vystyti vidaus infrakstruktura,juk tai ir patiems padetu vystyti pramone kuri suo metu rusijoj maziausiai demesio.Betruksta kad pridurtum taip Rusija yra kaip afrikos valstybe nes dideli plotai ir netinkamas klimatas kelius tiesti?
Arns 2010-04-05 20:57
o tu žiūriu esi užsiciklinęs. Iš musės darai dramblį. Kaip sakiau, tu dar nesugebėjai atsekti kur tas kelias veda. Aišku visiem būtu patogu jog net iki atokiausio kaimelio būtu atvesti asfaltuoti keliai, bet klausimas, ar nors viena pasaulio valstybė turi pinigų tokioms prabangoms? Kiek žinau, tokiomis sąlygomis, nė viena valstybė neinvestuoja tokių didelių pinigų(pvz net Islandijoje, daug kur tiesiog važiuojama per laukus, keliai toliau už miestų, kurie neveda į svarbius objektus, nėra asfaltuoti, o juk ji ir mažesnė, ir turtinga šalis, be to palankesnė sąlygos). Beje, kuo tau tas Mistral užkliuvo? Nenorėtum jog JAV užuot pirkusi sau lėktuvnešius už milijardus, tuos pinigus išleistu tikriesiems amerikos šeimininkams indėnams? Jų rezervatai labai atitinka amerikietiškosios svajonės viziją... Ir dėl klimato, pasiimk mokyklinį geografijos vadovėlį, sužinosi kuo Sibiras toks įpatingas, tiksliau sąlygos, dėl ko pavasarį ir rudenį norom nenorom, ten ne kurortas.
Demotion 2010-04-06 00:20
kur jai moki angliskai suprasi kad tai greitkelis Gal dabar nustosi gincytis ir suprasi kad ce ne seip kaimo keliukas su 600 masinu spustimi o greitkelis Reikia daugiau yrodymu? gerai as tau pateiksiu
Demotion 2010-04-06 00:38
Stai paziurek sita video nemanau kad klimatas gali buti kaltas kad duobes sunku uztaisyti