[ŽT] „Mirtina tyla salėje“. Putinas* tiesiog apstulbo, kas įvyko per susitikimą su ambasadoriais (Video)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pateko į nepatogią padėtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-07 [ŽT] „Mirtina tyla salėje“. Putinas* tiesiog apstulbo, kas įvyko per susitikimą su ambasadoriais (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 5 d., įteikdamas savo skiriamuosius raštus užsienio šalių ambasadoriams Kremliuje, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pateko į nepatogią padėtį.

Vaizdo įrašas apie diktatoriaus gėdą buvo paskelbtas Kremliaus svetainėje, praneša Dialog.UA.

Putinas ambasadoriams pasakė kalbą, kuri, priešingai nei jis tikėjosi, buvo sutikta „mirtina tyla“. Diplomatai diktatoriui neplojo po jo frazės: „Ačiū už dėmesį“.

Tyla, sprendžiant iš vaizdo įrašo, padarė didelį įspūdį Rusijos Federacijos vadovui, kuris tęsė savo kalbą, kreipdamasis į užsienio diplomatus ir teisindamasis, kad nepavyks pabendrauti asmeniškai.

„Tai tiek. Deja, mūsų ceremonija baigiasi, nes vis dar galioja sanitariniai apribojimai. Mes negalėsime su jumis pasikalbėti asmeniškai… Ačiū. Viso gero“, – pasakė V. Putinas ir skubiai išėjo iš kambario.

Pažymėtina, kad per šį įvykį Rusijos Federacijos diktatorius tradiciškai bandė užkrauti atsakomybę JAV už Ukrainos puolimą. Jis teigė, kad karą tariamai paskatino Amerikos parama Maidanui, o ne jo sprendimas siųsti karius į kaimyninę šalį.

 

 

Diktatorius taip pat kalbėjo apie santykių su JAV ir Europos Sąjunga „degradaciją“, tačiau kartu išreiškė viltį, kad jie bus atstatyti.

Susitikime Putinas tikino, kad Rusijos Federacija šiandien tariamai „neturi jokių priešiškų ketinimų jokiai pasaulio šaliai“ bei pabrėžė du svarbiausius savo partnerius – Zimbabvę ir Siriją.

* Vladimiras Putinas Tarptautinio baudžiamojo teismo kaltinamas nusikaltimais žmonijai. Išduotas jo arešto orderis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(6)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: