Girkinas skelbia sensaciją: „Rusija pasirašys kapituliaciją“  ()

Girkinas prognozuoja, kad Rusijos kapituliacija bus pasirašyta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija sparčiai artėja prie kapituliacijos, kurią įformins naujasis „Chasaviurto susitarimas“. Tai pareiškė buvęs „DLR“ vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų pareigūnas Girkinas-Strelkovas, komentuodamas Rusijos invazijos į Ukrainą eigą. Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad tai, kas vyksta, primena Pirmojo Čečėnijos karo, pasibaigusio 1996 m. rugpjūčio mėn. Dagestano Chasaviurto mieste pasirašius susitarimą ir faktiškai užfiksavusio Rusijos pralaimėjimą kare, baigtį.

Girkino teigimu, tai, kas vyksta pastaraisiais mėnesiais, jį vis labiau įtikina, kad Rusijai nepavyks laimėti karo. Okupantai sustabdė puolimo operacijas beveik visuose fronto sektoriuose, perėję į gynybą.

„Rusijos kariuomenė, išskyrus kruvinus „mėsos šturmus“ Donbase, yra visur gynyboje, puolimui nesiruošia“, – sako jis.

Be to, per pastaruosius šešis mėnesius, Rusija buvo priversta bėgti iš Chersono ir prarado didžiules teritorijas Charkivo srityje, nesugebėdama jų apginti per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. Padėtį apsunkina konfliktai Rusijos elite, kuris yra susiskaldęs ir nenori tęsti karo.

 

Girkinas prognozuoja, kad Rusijos kapituliacija bus pasirašyta ir įgyvendinta iki 2023 metų rudens arba po prezidento rinkimų Rusijos Federacijoje 2024 metų pavasarį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(2)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: