„Ko, po velnių, manęs to klausi? Velniop tave, tavo belaisvius ir gubernatorių.“ Putinas įsiutęs, skelbiama, ką sužinojo  ()

Savaitgalis Putinui buvo sunkus. Nors jis stengėsi ilsėtis ir atsistatyti, jis dalyvavo nuotoliniuose susitikimuose. Ir sulaukė medikų dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Twitter“ puslapis „generalsvr_en“, teigiantis, kad turi daug informacijos iš vidinės Kremliaus virtuvės, papasakojo apie prastą Putino savaitgalį. Jis dar šeštadienį išgirdo apie kautynes Rusijos teritorijoje, įskaitant į nelaisvę paimtus rusų karius, tačiau reagavo šaltai.

Sekmadienį Rusijos Savanorių Korpusas pakvietė Belgorodo gubernatorių susitikti ir mainais pasiūlė paleisti belaisvius. Šis pasiūlymas pasiekė ir Putiną. Paklaustas, kaip reikėtų tvarkytis su šia situacija, Rusijos prezidentas atsakė - „Kodėl, po velnių, tu manęs to klausi? Velniop tave, tavo belaisvius ir gubernatorių, kuris leido tam įvykti“.

„generalsvr_en“ paaiškino, kad Putinas gali būti suirzęs dėl to, kad prastai jaučiasi. „Putinas didžiąją sekmadienio dalį praleido gulėdamas lovoje ir pakilo tik gavęs vaizdo žinutę ir du kartus pavalgyti bei nusišlapinti“, rašo „generalsvr_en“. Teigiama, kad Putiną per savaitgalį tris kartus lankė medikai, bet jo sveikata blogėja.

 

Reikėtų pasakyti, kad „generalsvr_en“ yra nepriklausomas šaltinis, kurį dengia storas paslaptingumo šydas. Puslapio kūrėjai teigia, kad komandą sudaro buvę ir aktyvūs įvairių šalių žvalgybos agentai, turintys vidinių šaltinių Kremliuje, bet to patikrinti neįmanoma. Kita vertus, kartais „generalsvr_en“ paskelbta informacija pasitvirtina vėliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(138)
(6)
(132)

Komentarai ()

Susijusios žymos: