„Beveik 50% užimtų teritorijų!“ „Wagner“ skelbia sprogdinantį pareiškimą apie kontrpuolimą  ()

pagrindiniame „Wagner“ „Telegram“ resurse nuspręsta rusams atskleisti tiesą apie ukrainiečių kontrpuolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindiniame „Wagner“ „Telegram“ kanale „Grey zone“ buvo paneigti Rusijos propagandos naratyvai apie tariamą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakos nesėkmę, klausiant, kokiais parametrais remdamiesi Rusijos „ekspertai“ padarė tokias neprofesionalias išvadas.

„Priešas iš esmės jau susigrąžino / atgavo beveik ~50 proc. teritorijų, kurias užėmėme per karinę kampaniją, prasidėjusią po vasario 24-osios. Vykdydamas kontrpuolimą / puolimą, priešas užėmė 9 gyvenvietes pietiniame fronte, sukūrė priešakinį placdarmą kairiajame Dniepro krante ir atgavo ~33 kv. km teritorijos Bachmuto flanguose (Bachmuto plotas 42 kv. km)“, - rašoma ataskaitoje.

Prigožino „Telegram“ kanalas priminė rusams, kad propagandistai nepasakos apie Rusijos kariuomenės prarastą karinę techniką, o 99 proc. rusų gyventojų neskaito Ukrainos informacinių šaltinių, kad sužinotų tiesą.

 

Be to, kanalo autoriai tikina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neturi mobilizacinių ir motyvacinių problemų.

„Kalbant apie mūsų moralinį komponentą, tai jam buvo smogta mainų dieną – prieš metus, o ne vakar. Vakar tiesiog dar kartą pamatėme tiesą“, - apibendrino „Gray zone“, komentuodama Azovo didvyrių sugrįžimą į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(172)
(6)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: