„Greičiausiai jis nužudytas.“ Šokiruojanti žinia. Kas ne taip su Prigožino nuotrauka  ()

Jevgenijaus Prigožino Rusijoje surengtas maištas parodė daugelį Vladimiro Putino silpnybių, todėl Rusijos diktatorius galėjo susidoroti su savo buvusiu „virėju“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-17 „Greičiausiai jis nužudytas.“ Šokiruojanti žinia. Kas ne taip su Prigožino nuotrauka  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas.

Jo nuomone, neseniai internete pasirodžiusios žeminančios Prigožino nuotraukos nėra itin įtikinamas įrodymas, kad jam viskas gerai.

Putinas neturi didelio palaikymo iš žmonių ir savo vidinio rato, kad ir kokia galinga būtų jo propagandos mašina. Tai, kad Prigožinas tai atskleidė, buvo tikra išdavystė.

„Esu įsitikinęs, kad Prigožinas jau yra nužudytas“, – pažymėjo Žirnovas.

Yra įvairių versijų dėl datos ir aplinkybių, kuriomis ši nuotrauka galėjo būti padaryta. Tikėtina, kad ji buvo paskelbta būtent šiuo metu, siekiant paneigti gandus apie galimą „Wagner“ vadovo mirtį.

„Smėlio spalvos palapinė. Greičiausiai nuotrauka daryta Sirijos ar Afrikos dykumoje. Už Prigožino yra mažas langelis su emblema ir užrašu anglų kalba. Abejoju, kad Prigožinui Baltarusijoje reikėjo ant palapinės pakabinti užrašą anglų kalba“, – pabrėžė buvęs žvalgybos pareigūnas.

Stebina ir tai, kad Prigožinas, labai mėgęs įrašynėti vaizdo ir garso žinutes, per pastarąsias tris savaites nieko nepaskelbė. Todėl viena nuotrauka, taip pat gana keisto pobūdžio, po beveik mėnesio ramybės neatrodo per daug įtikinamai.

 

„Arba garsinis, arba vaizdo įrašas, jokių nuotraukų (neskelbė Prigožinas – Red.). Jis netgi nufilmavo, kaip asmeniškai neša sutartį į Gynybos ministeriją. Tai kurjerio darbas, o štai milijardierius bosas eina į Maskvą kaip kurjeris, kad paduotų kažkokį popieriaus lapą“, – pažymėjo Žirnovas.

Atsižvelgiant į tai, Prigožinui būdingų vaizdo ar garso failų nebuvimas tikrai kelia daug klausimų ir abejonių. Visų pirma, kur tiksliai jis yra ir apskritai – ar jis vis dar gyvas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(1)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: