[ŽT] Sensacinga žinia. „Pasviro ir lėtai grimzta į dugną.“ Susprogdintas Rusijos karo laivas (Video, foto)  ()

Prie Novorosijsko krantų skęsta Rusijos laivas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Novorosijsko krantų skęsta Rusijos laivas. Tikėtina, kad jis buvo pažeistas rugpjūčio 4-osios naktį per jūrų dronų ataką.

Rusijos visuomenės teigimu, dronų-kamikadzių ataka prieš karinio jūrų laivyno bazę Novorosijske nebuvo tokia „nesėkminga“, kaip apie tai rašė Rusijos gynybos ministerija. Buvo apgadintas didelis desantinis laivas „Olenegorskij gorniak“.

Įdomu tai, kad prieš kelias valandas prokremliškas kanalas SHOT pranešė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dronų ataką Novorosijske „atmušė“ desantinio laivo „Olenegorskij gorniak“ ir antisabotažinio laivo „Suvorovec“ įgulos. Kažkas propagandistų versijoje nesutampa.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matoma, kad laivas pasviro ant šono ir lėtai skęsta. Netoli jo yra keli kiti laivai, tikriausiai skirti įgulai evakuoti. Ukrainos gynybos ministerija ir generalinis štabas išpuolio kol kas nekomentavo. Rusai ir toliau tikina, kad „panikos nėra“.

 

 

Tačiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas, tinklaraštininkas Anatolijus Stefanas „Štirlicas“ ironiškai pakomentavo įvykį. Jis paskelbė skęstančio laivo nuotrauką ir keletą rusų komentarų, kurie kažkodėl nebetiki Šoigu ir Ku.

 „Kažkas įtartino“, – pasakė „Štirlicas“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(250)
(1)
(249)

Komentarai ()

Susijusios žymos: