Skabejeva to nepasakys. Iš Kremliaus „nutekėjo“ duomenys apie Rusijos armijos nuostolius  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas skelbia kuklesnius skaičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per 535 viso masto karo prieš Ukrainą dienas bendri negrįžtami Rusijos kariuomenės nuostoliai, preliminariai, sudarė daugiau nei 340 000 žmonių.

Tai rugpjūčio 13-osios rytą paskelbė įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis neįvardytais šaltiniais Kremliuje. Šiuo metu šios informacijos patvirtinimo nėra, praneša Dialog.UA.

Pasak šaltinio, rugpjūčio 13 d. Rusijos Federacijos diktatoriui Vladimirui Putinui buvo įteiktas pranešimas iš fronto su šiais nuostoliais:

- 264 776 Rusijos kariuomenės kariai,

- 76 192 privačių karinių grupuočių kovotojai.

„Didžioji Rusijos karinių grupuočių dalis pateko į Rusijos Federacijos gynybos ministerijos kontrolę ir jų nuostoliai dabar yra neatsiejama visų nuostolių dalis, nuo rugpjūčio 1 d. atskiras skaičiavimas neatliekamas“, – rašė Rusijos šaltinis. 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas skelbia kuklesnius skaičius. Pasak jo, rugpjūčio 12-osios rytą bendri koviniai nuostoliai siekė 253 850 karių, iš kurių 560 įsibrovėliai buvo likviduoti per praėjusią parą.

 

Rusijos Federacijos karinė-politinė vadovybė nuo savo gyventojų slepia nuostolių mastą. Rusai, sprendžiant iš bent kažkokios protesto veiklos nebuvimo, yra visiškai patenkinti tuo, kas vyksta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(2)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: