[ŽT] KGB agentas skelbia sensaciją. Kas nutiko Prigožinui  ()

Kur dabar „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas teigia, kad jei Prigožinas nebus nužudytas, jis taps kitu Rusijos prezidentu. Jis gali priversti Rusiją surengti tikrus prezidento rinkimus, nes turi palaikymo tarp elito atstovų.

„Wagner“ lyderis dar turi ginkluotą armiją, kuri yra pavaldi tik jam. Jis taip pat turi milijardus ir žiniasklaidos imperiją.

„Prigožinas yra nužudytas arba įkalintas. Kas jį matė gyvą, sveiką? Nė vienas žmogus nematė Prigožino gyvo ir sveiko po 24 d.“, - sakė Žirnovas.

Internete buvo pasirodžiusi Prigožino nuotrauka, bet Žirnovas yra įsitikinęs, kad tai lengva suklastoti, o garso pranešimus galima įrašyti ir sėdint izoliatoriuje. „Dabar nei vienas vaizdo įrašas, garso įrašas ar nuotrauka nieko neįrodo“, – pabrėžė buvęs KGB pareigūnas.

 

Pasak Žirnovo, Rusijos elitas gali nuspręsti derėtis su Jevgenijumi Prigožinu. „Putino nekenčia absoliučiai visi, išskyrus tuos, kurie uždirba pinigus iš karo“, – sakė Žirnovas. „Bellingcat“ tyrėjas Christo Grozevas turi panašių minčių - jis mano, kad po 6 mėnesių Jevgenijus Prigožinas arba mirs, arba pradės naują maištą.

 

(41)
(4)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: