„Pasekmės bus milžiniškos.“ Sunaikintas Rusijos karo vadas. Žuvo visa vadovybė  ()

Admirolas Viktoras Sokolovas žuvo užpuolus Rusijos Juodosios jūros laivyno būstinę okupuotame Sevastopolyje. Būtent jis davė įsakymus smogti raketomis Ukrainai iš Juodosios jūros.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-26 „Pasekmės bus milžiniškos.“ Sunaikintas Rusijos karo vadas. Žuvo visa vadovybė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno vado Viktoro Sokolovo likvidavimas turės didelės neigiamos įtakos Rusijos karių valdymui.

Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių jūrų pajėgų atstovas Dmytro Pletenčiukas.

Jis priminė, kad Rusijoje Putinas tiesiogiai laivyno nevaldo. Laivyną valdo generolai, kurie gerai žino savo pajėgų ir įrangos būklę, personalą, kaip tinkamai juos valdyti ir dislokuoti.

„Ir dabar jie prarado žmogų, kuris valdė visą šį procesą. Ir su juo pražuvo jo darbuotojai, kurie taip pat valdė laivyną. Nes reikia suprasti, kad tai gana didelė grupė“, – sako Pletenčiukas.

Anot jo, laivyno valdymui reikia daug vidurinės grandies vadovų, kurie rūpinsis pagrindiniais procesais. Tačiau dabar pagrindinė šio mechanizmo dalis tapo nebeveikianti.

 

„Kaip jau sakiau, tai tarsi višta, lakstanti be galvos. Bėga, kažką daro, bet jau mirusi. Todėl, žinoma, nuo šiol jie turės atitinkamų problemų su karių valdymu“, – sako karinio jūrų laivyno atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: