[ŽT] „Štorm Z“ pateko į spąstus. „Desantas neprasibrovė. Patys neišėjo.“ Netikėti įvykiai prie Bachmuto  ()

Ukraina triuškina rusus Bachmuto fronto kryptimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-26 [ŽT] „Štorm Z“ pateko į spąstus. „Desantas neprasibrovė. Patys neišėjo.“ Netikėti įvykiai prie Bachmuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos, pasinaudodamos nekompetentingo Rusijos kariuomenės vadovavimo klaidomis, triuškina rusus Bachmuto fronto kryptimi. Rusijos Z-korespondentas kalbėjo apie tai, kaip per pastarąsias 10 dienų Rusijos kariuomenė į ukrainiečių pozicijas Andrijivkos ir Kliščijivkos rajonuose metė didžiausias bandas karių, kurie žuvo per beprasmiškus „mėsos šturmus“, rašo „Dialog“.

Daugybė rusų žuvo, bandydami sulaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, tačiau tai jiems nedavė jokių rezultatų. Be to, Ukrainos kariuomenės daliniai ne tik efektyviai suvaržė Rusijos ginkluotųjų pajėgų bandymą kontratakuoti, bet ir ruošia naują operaciją geležinkelio rajone bei šiaurinėje Kurdiumivkos dalyje, kad užimtų reikiamą kelią.

Rusijos Z-korespondentas taip pat papasakojo, kaip „Štorm Z“ dalinys, pasiųstas šturmuoti ukrainiečių pozicijų, per ataką sugebėjo prasiveržti prie Andrijivkos griuvėsių, tačiau rusų desantininkų pajėgoms nepavyko suteikti pagalbos. Ukrainos ginkluotosios pajėgos tiesiog sunaikino prasiveržusius rusus.

 

„Desantas į pagalbą neprasibrovė. Patys neišėjo“, - rašė savo „Telegram“ kanale Z-korespondentas „Filolog v seroj zone“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: