Ten buvo stop kadras. Netikėta žinia. Kas nutiko Rusijos admirolui  ()

Admirolas Viktoras Sokolovas pasirodė Rusijoje, nors Ukraina pranešė apie jo likvidavimą Juodosios jūros laivyno būstinėje Sevastopolyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-27 Ten buvo stop kadras. Netikėta žinia. Kas nutiko Rusijos admirolui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs SBU darbuotojas Ivanas Stupakas „24 kanalui“  sakė, kad dar per anksti daryti išvadas, ar Sokolovas tikrai gyvas. Juk rusai gali griebtis manipuliacijų, kaip buvo likviduojant kreiserį „Moskva“.

Jis pažymėjo, kad informacija apie Sokolovo sunaikinimą pasiekė per pirmąsias valandas po Rusijos Juodosios jūros laivyno štabo puolimo. Tada po kelių dienų Specialiųjų operacijų pajėgos tai patvirtino.

O dabar į Rusijos informacinę erdvę metamas vaizdo įrašas iš neva eilinio susitikimo Rusijos gynybos ministerijoje, kuriame dalyvauja Sergejus Šoigu. Ir rusai parodo, kad susitikime dalyvauja tas pats Sokolovas.

„Suglumau, kad Sokolovas sėdi ir nejuda. Be to, nežinoma, iš kur atsirado šis vaizdo įrašas, galbūt Sokolovas buvo nufilmuotas kokiame nors bute. Tačiau tai gali būti nejudantis Sokolovo vaizdas, kuris buvo įtrauktas į šį susitikimo vaizdo įrašą, kad susidarytų įspūdis, kad jis gyvas“, – spėliojo buvęs SBU pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: