Padarė išvadas. „Dabar Ivanyčių galima saugiai nurašyti. Jis nebereikalingas.“ „General SVR“ turi naujienų  ()

„Tai buvo sunkus egzaminas Putino antrininkui.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-20 Padarė išvadas. „Dabar Ivanyčių galima saugiai nurašyti. Jis nebereikalingas.“ „General SVR“ turi naujienų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, savo „Telegram“ kanale spalio 19 dieną skelbė, kad:

Spalio 18 d. į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną panašus vyras dalyvavo tarptautiniame forume „Viena juosta, vienas kelias“, be to, keletą valandų laikė profesinio tinkamumo egzaminą prieš Kinijos vadovybę.

Antrininko kalba forume buvo nuobodi ir neinformatyvi, išskyrus tai, kad kai kuriais momentais jis atvirai persistengdavo ir nebuvo labai aišku, ar tai Putino, vaizduojančio Dmitrijų Medvedevą, parodija, ar Medvedevo, vaizduojančio Putiną, parodija. Taip pat, antrininkas, kalbėdamas, pamiršo dažnai kosėti ir krenkšti, kaip tai daro Rusijos prezidentas, tačiau, galbūt, jis manė, kad su tokia reprezentatyvia auditorija V. Putinas gali įveikti save ir nekosėti. Verta pažymėti, kad forumas prarado ne tik savo buvusį blizgesį, bet ir prasmę, jis virto dabartinės Kinijos vadovybės gerbėjų susitikimu.

Antrininkas susitiko su Kinijos vadovybės atstovais, vadovaujamais Xi Jinpingo, ir keletą valandų jiems atsakinėjo į juos dominančius klausimus. Tai buvo sunkus egzaminas Putino antrininkui. Kinų bendražygius domino ne tik tai, kiek kolega yra įsigilinęs į pagrindines jų interesų Rusijoje ir dvišalių santykių temas, bet ir gebėjimas teisingai įvertinti perspektyvas, tenkinant visus Kinijos vadovybės pageidavimus. Xi Jinpingui ir jo aplinkai buvo svarbu suprasti, ar antrininkas yra pajėgus žaisti savarankišką žaidimą, ir jei taip, kokia kryptimi jis ketina vadovauti šaliai. Antrininkas elgėsi taip, kad maksimaliai parodytų savo atsidavimą „pasukimo į Rytus“ idėjai ir pasirengimą įtikti Kinijos vadovybei tiesiogine prasme viskuo. Toks tęstinumas patiko kinų bendražygiams, o susitikimo pabaigoje jie išreiškė pasitenkinimą tuo, ką išgirdo ir pamatė.

 

Po susitikimo su Xi Jinpingu antrininko prižiūrėtojai buvo išties laimingi. Kaip sakė vienas asmuo iš Putino artimųjų: „Dabar Ivanyčių galima saugiai nurašyti. Jis nebereikalingas“. Ivanyčius yra Rusijos prezidento Vladimiro Putino slapyvardis, kuris yra naudojamas jam už nugaros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(9)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: