„Tai netiesa!“ „Laisvės legiono“ kovotojas skelbia, apie ką meluoja Ukrainos žiniasklaida (Video)  (1)

„Laisvės legiono“ kovotojas Maksimas Morozovas, kovojantis Avdijivkoje, sakė, kad Ukrainos žiniasklaida primeta tik „dvi puses“, o auksinio, tikro vidurio nėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Laisvės legiono“ kovotojas išsakė tiesą, kuri turi būti perduota žmonėms per žiniasklaidą. Ukrainos žiniasklaida įvykius nušviečia daugiausia taip, kad susiformavo dvi priešingos nuomonės apie karą, „dvi pusės“. 

Pirma, ukrainiečiai laimi, o rusai yra kvailiai. Antrasis, priešingai, yra pesimistinis, kurį galima išreikšti tokia fraze: „Mūsų berniukai siunčiami į atakas nuogi ir basi“.

Šios dvi nuomonės yra nepagrįstos, nes iš tikrųjų tiesa slypi kažkur per vidurį. Apie tai interviu su Alesia Bacman kalbėjo Vidaus reikalų ministerijos majoras, „Laisvės legiono“ kovotojas Maksimas Morozovas su šaukiniu „Vasaris“.

Kariškio teigimu, priešas tikrai stiprus, turintis daug jėgų ir resursų. Tai reikia suprasti ir priimti, tačiau kartu reikia akcentuoti ne stiprų priešą, o titanišką ir didvyrišką gynėją. Taip pat karys M. Morozovas pažadėjo, kad Rusija bet kokiu atveju nukentės ir ne tik dėl to, kad Ukraina gavo ATACMS raketas.

 

„Man labai svarbu, kad prieš kelias dienas mūsų oro gynybos pajėgos per vieną dieną numušė šešis „Orlanus“. Galiausiai erelis nukrito“, – sakė karys, užsiminęs apie tokių atvejų pagausėjimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: