Rusams šokas. „Rusija yra kaip išprievartauta moteris, kurios vyras yra apgailėtinas alkoholikas...“ (Video)  ()

„Rusija – fašistinė šalis, pasiekusi dugną. Šiuo metu nieko negalima pakeisti.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-22 Rusams šokas. „Rusija yra kaip išprievartauta moteris, kurios vyras yra apgailėtinas alkoholikas...“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soc. „X“ tinklo vartotoja savo paskyroje @victoriaslog publikuoja vaizdo įrašą, kuriame aktorė Jana Trojanova sako, ką ji galvoja apie Rusiją ir rusus.

  • „Rusija man yra kaip išprievartauta moteris, kurios vyras yra apgailėtinas alkoholikas, kuris spaudžia ranką banditams dėl savo moters prievartavimo.
  • Rusai neprisitaikę būti laisvais žmonėmis. Jie nuo 1990-ųjų pasirinko gyventi inertiškai. Rusija yra tarsi sąjunga, kuri niekada nebuvo išgydyta.
  • Rusai klauso televizoriaus, kuriame pasakojama, kodėl jie gyvena prastai. Kažkas visada kaltas dėl savo bėdų. Dėmesys visada skiriamas gėjams arba Amerikai.
  • Rusijos bažnyčios yra netikros. Tai valdžios įrankis. Jie ima, o ne duoda. Tai nėra tikras dvasingumas. Žmonės yra neturtingi, o smurto šeimoje procentas yra didelis. Dauguma žmonių taip gyvena ir viską griebia sau. Ir jie mano, kad yra religingi.
  • Rusija – fašistinė šalis, pasiekusi dugną. Šiuo metu nieko negalima pakeisti.

 

Jana pabėgo iš Rusijos ir yra įsitikinusi, kad žmonės turi ką nors padaryti, kad sustabdytų karą. Vien parašyti „karui ne“ neužtenka. Ji paminėjo, kad dirba su kai kuriais projektais, nukreiptais prieš Rusijos režimą, ir apie tai, kad ji yra pasimetusi. Jos protėviai pabėgo iš Lenkijos, kad išvengtų bolševikų, o senelis buvo ištremtas į Uralą, Rusiją, kur ji gimė. Dabar ji Prancūzijoje.

Rusai supyko dėl šio interviu ir pareikalavo pripažinti ją užsienio agente. Kai kurie žmonės komentavo, kad anksčiau ji jiems patiko, bet dabar tikrai ne. Kai kurie mano, kad ji bando išnaudoti Rusiją reklamai ir turėtų tiesiog tylėti.

 

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(1)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: