„8000 Rusijos karių. Jie užimė 1/5 žemės. JAV tyli...“ Skelbiama dar viena didžiulė Maskvos agresija (Video)  ()

Kartais parama yra tik popierinė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2008 metais, kai pasaulis grožėjosi olimpinėmis žaidynėmis, Rusija įsiveržė į Sakartvelą ir iki šiol laiko dvi šios šalies teritorijas okupuotomis. Ir neketina jų atiduoti.

Sakartvelo politika yra didelė skirtingų interesų raizgalynė, bet, atrodo, kad šalies kursas turėtų būti į Vakarus. Bet ar Vakarai ne tik žodžiais remia Sakartvelo siekius?

Interviu „60 minutes“ Sakartvelo prezidentė Salome Zourabišvili atskleidė, kad nemano, kad Vakarai pakankamai remia jos šalį.

Kodėl ji taip mano? Per savo prezidentavimo laikotarpį, kuris tęsiasi penkis metus, ji ne tik nebuvo susitikusi su JAV prezidentu ar viceprezidentu, bet net nesikalbėjo su jais telefonu. Trumpas ir Penceas, Bidenas ir Harris - nė vienas iš jų nesikalbėjo su Zourabišvili. Sakartvelo prezidentė yra labai provakarietiška ir nori, kad jos šalis įstotų į Europos Sąjungą.

 

Tačiau Joe Bidenas ir jo viceprezidentė Kamala Harris buvo susitikę su Sakartvelo ministru pirmininku, kuris, kaip teigiama, sėdi Rusijos kišenėje.

Ir visa tai metu, kai rusai yra okupavę penktadalį Sakartvelo teritorijos ir joje laiko apie aštuonis tūkstančius karių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(8)
(6)

Komentarai ()