Okupantų laukia tik mirtis. Kryme aktyvuota dar neregėta jėga  ()

Po 2022-ųjų vasario 24 d. Kryme pasirodė proukrainietiškų aktyvistų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sėkmingi Ukrainos smūgiai prieš Rusijos pozicijas ir kitus taikinius laikinai okupuotame Kryme įvyko partizanų dėka, rašo „ABC News“.

„Partizanų grupė atliko svarbų vaidmenį puolime: ji Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms suteikė svarbios žvalgybos informacijos apie Rusijos Juodosios jūros laivyno štabą“, – rašoma leidinyje.

„Smūgis Rusijos karinio jūrų laivyno bazei buvo tiesioginis smūgis okupacinės karinės struktūros branduoliui“, – vaizdo įraše, atsiųstame išskirtinai „ABC News“, sakė anonimu norėjęs likti ir savo tapatybę slepiantis partizanas. Juodosios jūros laivyno štabo sunaikinimas buvo negrįžtamas Rusijos okupacinės kariuomenės žlugimo taškas. Buvo likviduota daug aukšto rango karininkų.

 

„ABC News“ žiniomis, partizanas yra Krymo pogrindinio pasipriešinimo judėjimo „Kovinės žuvėdros“ narys.  Ši organizacija įkurta praėjusių metų rugsėjį. Ji prisiėmė atsakomybę už atakas prieš geležinkelį ir perdavė daug informacijos Ukrainos pajėgoms. Partizanas teigia, kad „Kovinės žuvėdros“ padeda Ukrainos gynėjams pasirinkti taikinius ir ATACMS atakoms.

(46)
(2)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: