„Tai atvers Pandoros skrynią.“ Zelenskio ir Zalužno konfliktas. Kas vyksta  ()

„Tai neturėtų būti jokia sensacija.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi gynybos viceministrė Hanna Maliar patikino, kad konflikto tarp prezidento Volodymyro Zelenskio ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno nėra.

Gandus apie Zelenskio ir Zalužno „konfliktą“ aktyviai propaguoja rusai ir dalis Ukrainos opozicijos, sakė ji interviu LIGA.net. Maliar pažymėjo, kad kiekvienas gali turėti skirtingus požiūrius ir darbo diskusijas.

„Tai neturėtų būti jokia sensacija. Tai įprasti dalykai. O kariškiai, žinoma, kad diskutuoja tarpusavyje. Pasakysiu, ką reikia daryti toliau. Cenzūruotai pasakysiu. Tai normalūs darbo procesai, pagaliau tai ne darželis, kuriame visi turi klausytis mokytojo. Tai įprasta darbo eiga. Kitas dalykas, kai bandoma iš to padaryti sensaciją, išpūsti kažkokį konfliktą, išpūsti kažkokią baisią sąmokslo teoriją. Ir šie žmonės nuolat viešai priešinami vienas kitam“, – aiškino ji.

 

Ji mano, kad tokios kalbos kelia sumaištį tarp žmonių, Zelenskis juk tvirtino, kad su Zalužnu nėra konflikto. Maliar mano, kad prezidentas ir vyriausiasis vadas neturėtų daryti bendrų asmenukių ir vaizdo įrašų, kad paneigtų konfliktą.

Tai atvers Pandoros skrynią ir suteiks priešui dar daugiau galimybių spekuliacijoms. Jie jau taip užsuko šią istoriją su konfliktu, kad šie neigimai, matyt, jau yra beprasmiai. Nes visi supranta, kad viskas išpūsta“, - pridūrė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(4)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: