Brigados vadas liepė nusišauti divizijos vadui. Audra armijoje. „Tai įeis į istoriją...“  ()

Draugiška ugnis yra įprastas Rusijos Federacijos okupacinės armijos dalykas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl nesėkmių fronte rusų okupantų gretose auga įtampa. Du aukšto rango Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadai sukėlė skandalą dėl to, kad Rusijos artileristai ugnimi padengė saviškius.

Apie incidentą parašė gerai žinomas „Z-kanalas“ „Fighterbomber“, siejamas su Rusijos kariuomene, skelbia „Dialog.UA“.

Dėl nežinomos priežasties šaltinis šį įvykį laiko herojišku ir pergalingu. Bet, tiesą sakant, įvyko banalus draugiškos ugnies atvejis, po kurio rusų vadai susinervino ir susikivirčijo. Galų gale brigados vadas divizijos vadui patarė nusišauti, o tai, matyt, pastatė tašką jo karjerai.

„Vakar (gruodžio 1 d. – red.) įvyko įvykis, kuris įeis į istoriją... Tai mūsų pergalės istorija, ta pergalė, kuri su ašaromis akyse... Kaip dainoje. Brigados vadas surado mūsų divizijos vadą, tą, kuris parą kalė mūsų karius puolime ir jam trumpai pasakė: „Jūsų vietoje aš nusišaučiau!“. Ir apsisukęs išėjo laukti, kol bus pašalintas iš pareigų“, – sakė „Z-kanalas“.

 

Draugiška ugnis yra įprastas Rusijos Federacijos okupacinės armijos dalykas. Sąveika tarp skirtingų Rusijos armijos dalinių yra tokia bloga, kad jie labai dažnai šaudo vienas į kitą, supainiodami savus su ukrainiečiais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(3)
(103)

Komentarai ()

Susijusios žymos: