[ŽT] Ukraina tai padarė! Rusus puola BMP-1AM „Basurmanin“ (Foto)  ()

Šios transporto priemonės paėmimas ir remontas yra svarbus Ukrainos kariuomenės pasiekimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariškiai užgrobė retą rusišką BMP-1AM „Basurmanin“, suremontavo ir metė į mūšį prieš rusus. Dabar ši transporto priemonė dalyvauja mūšiuose priešakinėje linijoje.

Savo „Telegram“ kanale karo ekspertas Oleksandras Kovalenko pranešė, kad į frontą buvo išsiųsti du BMP-1AM „Basurmanin“ vienetai.

„Tai retas rusiškas BMP-1AM „Basurmanin“. Ši transporto priemonė yra BMP-2 2018 modernizacija su kovine transporto priemone iš BTR-82A ir UTD-20S1 varikliu su 300 AG. Iki šiol yra 16 sunaikintų ir 6 paimtų. Nepatvirtintais duomenimis, sunaikintų ir paimtų transporto priemonių kiek daugiau... Na, o šiandien 2 „Basurmanin“ iškeliavo labai teisingu keliu. Rusų lendlizas siunčiamas į frontą naikinti rusų okupantus. B – Bumerangas“, – pažymėjo jis.

 

BMP-1AM „Basurmanin“ yra modernizuota sovietinio BMP-2 versija. Šios transporto priemonės paėmimas ir remontas yra svarbus Ukrainos kariuomenės pasiekimas. Tai rodo, kad Ukrainos pajėgos yra pajėgios ne tik pasipriešinti Rusijos kariams, bet ir panaudoti prieš juos savo ginklus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: