„Gresia straipsnis.“ Sovietų lakūno proanūkė drebina Maskvą. Ką ji siūlo (Video)  ()

Apie tai rašo Rusijos žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sovietų lakūno Valerijaus Čkalovo proanūkė Darja Bogdanova per internetinius debatus pareiškė, kad būtina smogti Maskvai branduoliniais ginklais. Kaip prisipažino Čkalovo proanūkė, prireikus, ji mielai paremtų šį karo nusikaltimą. Apie tai rašo Rusijos žiniasklaida.

Bogdanova, kuri yra Izraelio pilietė, pažymėjo, kad jai nerūpi žmonės, kurie nukentės dėl branduolinio sprogimo, įskaitant jos motiną ir močiutę.

Federacijos tarybos tarptautinių reikalų komiteto pirmininko pavaduotojas Andrejus Klimovas, reaguodamas į tai, pareiškė, kad Bogdanovos raginimas surengti branduolinį smūgį Maskvai turėtų būti patikrintas pagal Rusijos Federacijos baudžiamojo kodekso 275 straipsnį „Išdavystė“.

Pasak Rusijos senatoriaus, iš šios istorijos reikia daryti išvadas: Rusijoje būtina užsiimti patriotizmu.

„Pagrindinė išvada turėtų būti tokia – reikia ne kivirčytis su šiais korumpuotais veikėjais, o taisyti klaidas, padarytas 90-aisiais mūsų šalies gyvenime, kai panaikinome patriotiškumo ugdymą ugdymo įstaigose. Iš čia viskas ir išauga. Jei neišmoksime pamokos, tai, deja, ir toliau matysime tokius faktus.“

 

 

Valerijus Čkalovas - sovietų pilotas bandytojas, Sovietų Sąjungos didvyris. Būdamas orlaivio įgulos vadu, 1937 m. jis pirmą kartą be persėdimų iš Maskvos per Šiaurės ašigalį nuskriejo į Vankuverį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(6)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: