"Facebook" vienija jėgas su "Skype"  (12)

"Skype" ir "Facebook" praėjusią savaitę suvienijo jėgas, leisdamos populiarios interneto telefonijos milžinės vartotojams bendrauti su draugais socialiniame tinkle.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė „Skype“ jau išleido naują internetinių pokalbių programos versiją „Skype 5.0“ (ją galima persisiųsti iš čia), kuri yra suderinama su socialiniu tinklalapiu „Facebook“ ir turi integruotą socialinio tinklo naujienų srautą bei telefonų knygą, sakoma "Skype" pranešime.

Naujasis „Skype“ papildytas skiltimi „Facebook“. "Skype" vartotojai galės skambinti "Facebook" registruotiems draugams į jų mobiliojo arba fiksuoto ryšio telefonus, siųsti trumpuosius pranešimus arba nemokamai skambinti iš "Skype" į "Skype".

Jie taip pat galės susieti "Facebook" pranešimus su "Skype" "nuotaikomis" ir komentuoti "Facebook" publikuotas draugų žinutes. Per „Skype“ nuo šiol taip pat galima atnaujinti savo „Facebook“ statusą, skelbti komentarus, siųsti SMS žinutes ir kt. Be to, nuo šiol „Skype“ veikia konferenciniai vaizdo pokalbiai, kurie leidžia vienu metu bendrauti 9 žmonėms.

Susitarimas sudarytas sklandant karštligiškiems gandams, kad „Facebook“ planuoja pasiūlyti savo skambučių programą. Turbūt dabar šiems gandams bus padėtas taškas. Tuo labiau, jog į šį projektą „Skype“ žiūri labai rimtai ir ruošiasi investuosti 100 mln. JAV dolerių.

„Mes dirbame su bendrovėmis, tokiomis kaip „Skype”, kad būtų galima lengviau surasti savo draugus bet kuriuo metu, kai norite susisiekti“, – teigė „Facebook“ programų kūrėjų tinklo direktorius Ethanas Beardas.

„Skype“ naudojimo esmė yra bendravimas su žmonėmis, kurie yra tau svarbūs“, – teigė „Skype” vartotojų produktų skyriaus vadovas Rickas Osterlohas. "Skype" ir "Facebook" turi po daugiau nei 500 mln. vartotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: