„Zalužno istorija nesibaigė.“ Laukia dideli įvykiai  ()

Ukrainos politikas išreiškė dėkingumą Zalužnui už tai, ką jis padarė šaliai būdamas vyriausiuoju ginkluotųjų pajėgų vadu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-11 „Zalužno istorija nesibaigė.“ Laukia dideli įvykiai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos parlamentaras Borislavas Bereza įsitikinęs, kad tokio lygio specialistų kaip Zalužnas po karo prireiks.

„Kai įveiksime rusus, mums prireiks įvairių gyvenimo sričių specialistų, kurie imsis krašto atkūrimo. Laukia dideli įvykiai“, – sakė Bereza.

Tuomet Zalužnas atliks dar vieną vaidmenį Ukrainos istorijoje, todėl sakyti, kad jis jau padarė viską, ką galėjo dėl šalies, negalima.

Borislavo Berezos nuomonę galima išgirsti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos politikas išreiškė dėkingumą Zalužnui už tai, ką jis padarė šaliai būdamas vyriausiuoju ginkluotųjų pajėgų vadu:

„Mes, protingi žmonės, norime padėkoti Zalužnui, nes suprantame, ką Zalužnas padarė dėl Ukrainos. Būtent jo dėka Ukraina vis dar egzistuoja, o jo genialumo ir talento dėka Ukraina išgyveno po 2022 metų vasario 24 dienos.“

 

„Norime pasakyti: „Ačiū, generole“. Jūs parašėte istoriją. Jūs esate žmogus, kuris įrašė savo vardą į istoriją, bet jūsų istorija dar nesibaigė. Esu tikras, kad būsite tas žmogus, kuris įsirašys į istoriją kaip tas, kuris įsitrauks į Ukrainos atkūrimą, nes be padorių žmonių bus sunku atkurti šalį. Šalį turi kurti patriotai, todėl tikiu, kad šis puslapis baigėsi, bet istorija dar nesibaigė“, – sakė Bereza.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(1)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: