„iPhone 5“ ekranas gali „išaugti“ iki 4 colių  (46)

Ekrano skiriamosios gebos požiūriu, „iPhone 4“ yra tarp pirmaujančių išmaniųjų telefonų modelių. Tačiau pagal ekrano dydį bet kurios kartos „iPhone“ iki šiol nesistengdavo pralenkti kitų konkurentų. Tačiau panašu, jog kompanija „Apple“, išleisdama naują šios serijos gaminį, nusprendė padidinti ekraną iki 4 colių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas daugumos gamintojų įsitikinimu, didesnis ekranas „visada yra geriau“. Dauguma vartotojų taip pat palaiko šį teiginį – ypač tie, kurie yra išbandę naujausius išmaniuosius telefonus su „Android“ operacine sistema ir 4 colių bei didesniais ekranais (pavyzdžiui, HTC gamina net ne vieną modelį su 4,3 colio ekranu). Remiantis internetinio portalo „Digitimes“ duomenimis, „Apple“ taip pat prisijungs prie 4 colių dydžio ir didesnių ekranų gaminių asortimento, išleisdama „iPhone 5“. Palyginimui, dabar platinamame „iPhone 4“ yra 3,5 colio įstrižainės ekranas.

Styvas Džobsas (Steve Jobs) dar anksčiau yra pareiškęs, jog nesiruošia išleisti 7 colių įstrižainės „iPad“ modelio, tad sprendimas šiek tiek padidinti „iPhone“ ekraną gali būti skirtas užpildyti šiokią tokią spragą tarp telefonų ir planšetinių kompiuterių bei elektroninių skaityklių. Toks sprendimas taip pat būtų naudingas ir tuo atveju, jei kompanija rengtųsi išleisti sumažintų matmenų „iPhone 5“ versiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (46)