„CeBIT 2011“: ką naujo šiais metais pasiūlys kompiuterinių priedų gamintojai? (Video)  (1)

Pristatydami šių metų CeBIT 2011 parodą mes jau pasakojome apie didžiųjų IT gamintojų – Intel, Asus, Dell ir smulkesnių kompanijų naujienas. Būdami parodoje pasidomėjome ir mažesnių kompanijų planais, apie kuriuos ir papasakosime šiame straipsnyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jūsų dėmesiui – „KWorld Computers“, „Razer“ ir „Microlab“ produkcijos naujienos.

Nors „Microlab“ kompanija didelių staigmenų nepateikė, tačiau seniai garsėja itin geru kainos ir kokybės santykiu pasižyminčiomis akustinėmis sistemomis. Ne išimtis ir „CeBIT 2011“ – pristatyta atnaujinta produkcijos linija, iš kurios matyti, kad kompanija didelį dėmesį skiria sąsajoms su populiarėjančiais produktais – ypač „iPhone“ bei „iPad“. Plačiau apie šias ir kitas kompanijos naujienas tolesniame video siužete.

Kompanija „Razer“ pristatė nemažai naujienų žaidimų mėgėjams. Bene pagrindinis parodos akcentas buvo nukreiptas į belaidį valdiklį „Razer Hydra“. Kol kas „Hydra“ dar nepasiekė prekybos. Tuo tarpu įrenginio prototipą gamintojo paviljone demonstravo kompanijos atstovas, žaisdamas taip pat dar oficialiai neišleistą kompiuterinį žaidimą „Portal 2“. Plačiau apie šį valdiklį ir kitas naujienas – tolesniame video siužete.

„CeBIT 2011“ buvo galima išvysti „netradicinių“ kompanijos „KWorld“ produktų, tokių kaip kompiuterinės garso kolonėlės ir ausinės – matyt rinkodaros sumetimais šios kategorijos gaminiai „paslėpti“ po prekiniu ženklu „Krator“. Parodoje „KWorld“ taip pat demonstravo savo gaminamus patalpų apsaugai skirtus video stebėjimo sistemų sprendimus – mobiliąsias ir kompiuterines vaizdo įrašymo sistemas, CCTV ir IP kameras ir papildomus šios įrangos aksesuarus – plačiau apie šias ir kitas kompanijos naujienas tolesniame video siužete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)