Kinai jau išleido savo iPhone 5  (12)

Niekas iki šiol dar nežino, kaip atrodys ir kuomet į prekybą bus išleistas naujasis „iPhone 5“ išmanusis telefonas, tačiau Kinijoje jau galima įsigyti šio modelio „kloną“, kuri sukūrė ir išleido nedidelė ir mažai žinoma elektronikos bendrovė, teigiama naujienų portale „GizChina“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefono dizainas yra panašus į tą, kuriuo neva turėtų pasižymėti ir tikrasis „Apple iPhone 5“. Šis neaiškios kilmės prietaisas veiks Java programavimo kalba sukurtos operacinės sistemos pagrindu, pasižymės MP3 garso ir MP4 vaizdo formato rinkmenų apdorojimu, turės ir integruotą Wi-Fi ryšio modulį. Susidomėję skaitytojai šį falsifikatą gali įsigyti „Taobao“ internetinėje parduotuvėje (Technologijos.lt neatsako už svetainės patikimumą). Beje, šioje parduotuvėje taip pat galima rasti ir kitokio dizaino penktos kartos „iPhone“ modelių – pasirinkimas itin platus.

Aprašomo „iPhone 5“ telefono gamintojus galima pagirti nebent tuo, kad jie sugebėjo telefoną padaryti 2 milimetrais plonesnį negu dabartinis „iPhone 4“ – jo korpuso storis tesiekia 7 milimetrus. Falsifikato išvaizdą atpažinti turėtų dauguma naujojo „Apple“ išmaniojo telefono laukiančiųjų skaitytojų, kadangi ji yra viena iš daugelio gerbėjų sukurtų dizaino koncepcijų, sklandančių interneto platybėse. Kaip visuomet tik laikas parodys ar šis spėjimas bus bent kiek artimas tikrojo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Martynas Urbanavičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)